Entertainment

Nienke Plas doet boekje open over relatieproblemen

06 november 2019 13:41
Beeld © ANP

Nienke Plas (33) praat in de nieuwste Grazia openhartig over haar relatiecrisis na de geboorte van haar zoontje, Frenky-Dean. "Het was even een ongelukkig momentje, waarin we allebei een beetje kut zaten", aldus de YouTube-ster. 

"Elke relatie heeft wel een moment dat je er hard aan moet trekken"

Nienke is al meer dan twaalf jaar zielsgelukkig met haar verloofde Resley. Hoewel het beter dan ooit tussen de twee gaat, en er zelfs een huwelijk op de planning staat, was dat vijf jaar geleden wel even anders. Rond de geboorte van Frenky-Dean waren er namelijk flinke spanningen tussen dat stel. Maar volgens de uitbundige YouTuber was er genoeg liefde om uit te zoeken waar het vervelende gevoel vandaan kwam. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nienke Plas openhartig over borstvergroting

"Het is belangrijk om elkaar de ruimte te geven. Daar kun je iemand ook mee helpen. Want ook al kun je zeggen dat je beste vrienden bent in een relatie, je bent nog steeds twee individuen", vertelt ze aan het blad. Volgens haar lopen veel relaties daar op stuk. "Als het even niet lekker loopt, willen ze er meteen iets aan doen. Ze worden paniekerig."

Het geheim voor een goede romance is volgens de vlogger geduld. "Ik zal niet zeggen dat je eindeloos in een dieptepunt moet blijven zitten als het niet meant to be is. Maar je moet wel proberen om, hoe pijnlijk ook, rustig en objectief te kijken: wat gebeurt hier? In plaats van: het is kut, ik maak het gewoon uit. Dat is te makkelijk. Je hoeft niet meteen een U-turn te maken. Zeker niet als er kindjes zijn."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nienke Plas: 'Mensen, ik ben niet zwanger'

Daarnaast geeft ze ook als tip niet te snel op te geven. "Elke relatie heeft wel een moment dat je er hard aan moet trekken. Ik denk dat we vandaag de dag te makkelijk uit elkaar gaan. Ik hoorde laatst een mooie uitspraak van mensen die al heel lang bij elkaar zijn: ‘Vroeger werden de dingen als ze kapot waren niet vervangen, maar gerepareerd.’ Daar geloven mijn verloofde en ik ook in."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore