Entertainment

Britt Dekker baalt van kritiek Angela de Jong

05 november 2019 18:45 Aangepast: 05 november 2019 18:54
Beeld © ANP

De klauwen zijn geslepen. Britt Dekker (27) heeft het helemaal gehad met de kritische blik van Angela de Jong (43). De tv-criticus was geen fan van Opgezadeld met Britt en liet dat duidelijk blijken in haar column. Nu laat de blondine van zich horen op Instagram.

"Ik wilde er al heel lang wat over zeggen, maar dan ben je toch bang dat ze jou ook pakt"

Opgezadeld met Britt ging erin als zoete koek bij haar fans, maar Angela is daar niet eentje van. "Velen van jullie kennen haar niet, maar in ons vak heb je Angela", legt Britt uit aan haar jonge schare aan fans. "Dat is een vrouw wat werkt voor een grote krant en stukjes over programma’s schrijft. Wat ze vaak probeert en doet is presentatoren en programma’s kapotmaken met haar stukjes. Soms schrijft ze zoveel over een bepaald iemand dat diegene daar helemaal aan onderdoor gaat." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Britt Dekker overspoeld met liefde door nieuw programma

Daar laat Britt het niet bij. "Ik lees het vaak met een steen in mijn maag, omdat je dat diegene niet gunt", verklaart de blondine. "Ze heeft nu een lullig stuk geschreven over mij en het programma Opgezadeld. Maar het gave is, onder haar eigen stuk wordt ze nu zelf geroast in plaats van andersom. Verder wil ik niks lulligs over haar schrijven, want ze krijgt heel veel geld betaald om die stukjes te schrijven en ze probeert ook maar een gezin te runnen, en het zal verder ook geen verkeerd mens zijn."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Britt Dekker onthult wat haar op de been houdt

Britt is duidelijk: "Ik ben meer van mening dat je beter nooit over de rug van anderen kunt scoren. Ik wilde er al heel lang wat over zeggen, maar dan ben je toch bang dat ze jou ook pakt. Maar dat is nu toch al het geval. Al had ik het niet verwacht omdat ik geen één negatieve reactie had gelezen over het programma en dat is heel zeldzaam in deze tijd. Dus extra gaaf was dat! Scoren over de rug van een ander moet nooit de drijfveer zijn voor een mooie bankrekening."

View this post on Instagram

🙈Velen van jullie kennen haar niet, maar in ons vak heb je Angela. Dat is een vrouw wat werkt voor een grote krant en stukjes over programma’s schrijft. Wat ze vaak probeert en doet is presentatoren en programma’s kapot te maken met haar stukjes. Soms schrijft ze zoveel over een bepaalt iemand dat diegene daar helemaal aan onder door gaat. Ik lees het vaak met een steen in mijn maag omdat je dat diegene niet gunt. Ze heeft nu een lullig stuk geschreven over mij en het programma opgezadeld. Over het programma maakt helemaal niet uit, want ze is een tv recensent en die doen dat. Daar mag je alles van vinden wat je wilt. Dat is haar werk. Maar het altijd zo persoonlijk maken vind ik niet oké. Het gave is in dit geval wel, onder haar eigen stuk wordt ze nu zelf geroast ipv andersom😊Verder wil ik niks lulligs over haar schrijven want ze krijgt heel veel geld betaald om die stukjes te schrijven en ze probeert ook maar een gezin te runnen, en het zal verder ook geen verkeerd mens zijn, maar ik ben meer van mening dat je beter nooit over de rug van anderen kunt scoren. Ik wilde er al heel lang wat over zeggen maar dan ben je toch bang dat ze jou ook pakt, maar dat is nu toch al het geval. Al had ik het niet verwacht omdat ik geen één negatieve reactie had gelezen over het programma en dat is heel zeldzaam in deze tijd, dus extra gaaf was dat! 🦄 Scoren over de rug van een ander moet nooit de drijfveer zijn voor een mooie bankrekening. Maar goed wie ben ik om iets over bankrekeningen te zeggen, ik kies voor een paard en kinderprogramma’s bij @NPOZAPP ♥️🧸🍿

A post shared by Britt Dekker (@brittdekker92) on

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Britt Dekker biedt kijkje in hectisch leven in nieuwe tv-serie

"Opgezadeld met Britt is ongeveer even spannend als kijken naar het groeien van gras. Er gebeurt namelijk niets", aldus Angela. "Bovendien vraag ik me inmiddels af hoe echt Britt nog is (...) Britt geloof ik eerlijk gezegd niet meer. (...) Wie zich al tien jaar staande houdt in de listige tv-wereld, is bepaald geen dom blondje. Dat is een slimme zakenvrouw die weet hoe de hazen lopen in Hilversum." Het glijdt zo van de schouders van de blondine af, die overigens wel meer toekomstplannen heeft, zoals te zien is in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore