Ga naar de inhoud
Entertainment

Dochter Paul Walker in het zonnetje gezet door 'oom' Vin Diesel

Beeld © Universal Pictures International

Het is deze maand alweer zes jaar geleden dat the Fast & the Furious-acteur Paul Walker overleed. Zijn dochter Meadow heeft nog steeds contact met haar vaders oude filmcollega's. Vin Diesel (52) zet haar dan ook flink in het zonnetje op haar 21e verjaardag.

"Ik zou kunnen zeggen dat ik trots ben op de persoon die je bent geworden, maar eigenlijk ben ik altijd al trots op je geweest"

Vin Diesel deelt een foto van Meadow voor haar verjaardag. "Ik zou kunnen zeggen dat ik trots ben op de persoon die je bent geworden, maar eigenlijk ben ik altijd al trots op je geweest", schrijft hij erbij. "Ik weet dat het je eenentwintigste verjaardag is en dat je het groots in Japan wilde vieren, maar je familie is met een taart op je aan het wachten. Dus schiet op! Ik hou van je. Ome Vin."

Dochter
Lees ook:
Dochter Paul Walker herenigd met Fast & Furious-collega's

Meadow reageert ook op de post van haar vaders oude collega. "Heel erg bedankt! Ik kan niet wachten je snel weer te zien. En mijn kleine engeltjes. Ik hou van je."

Paul kwam in 2013 op 40-jarige leeftijd door een auto-ongeluk om het leven. Inmiddels is het bijna zes jaar geleden en Meadow plaatst nog regelmatig foto's van haar vader op haar Instagram-account. Daarnaast heeft de brunette een goed doel opgericht om hem te eren. De opbrengst gaat naar het behouden van de oceaan. Ook helpt de stichting studenten aan een studiebeurs.

Dochter
Lees ook:
Dochter Paul Walker eert overleden vader