Ga naar de inhoud
Entertainment

Van deze H&M-samenwerking word je absoluut vrolijk

Beeld © H&M

Elk jaar weet H&M weer een handvol designers te strikken voor toffe samenwerkingen. De collecties staan garant voor lange wachtrijen en overbelaste websites. Deze maand is het aan de excentrieke New Yorkse kunstenaar Jonathan Adler om deze keer de records te verbreken met zijn collectie voor H&M HOME.

"Ik hoop dat interieurfans net zo veel plezier aan de collectie beleven als ik heb gehad bij het ontwerpen ervan"

Na Moschino, Alexander Wang en onlangs Giambattista Valli, slaat H&M opnieuw de handen ineen met een vooraanstaande ontwerper. Dit keer geen gewilde kledingitems en accessoires waar we om gaan vechten, maar interieurspulletjes voor in huis. 

De collectie van Jonathan Adler bestaat uit verschillende opvallende en gewaagde items. Denk aan vazen, dienbladen, kussens, kaarsen en nog veel meer. Een uniek gegeven, want nooit eerder werkte de Zweedse gigant samen met een ontwerper voor hun HOME-collectie. "Werken met H&M Home is voor mij een droom die is uitgekomen. Bij ons merk geloven we dat kleuren nooit bij elkaar kunnen vloeken, minimalisme een gemiste kans is en boven alles houden wij bij elk ontwerp in gedachte: "als erfgenamen niet om dit item zouden vechten, maken we het niet". Ik hoop dat interieurfans net zo veel plezier aan de collectie beleven als ik heb gehad bij het ontwerpen ervan", aldus de trotse ontwerper.

Viktor
Lees ook:
Viktor & Rolf zorgen samen met HEMA voor een sprankelende kerst

Volgens de New Yorkse is het belangrijk dat je blij wordt van je interieur, iets wat je ook terugziet in zijn ontwerpen. Verwacht dus een vrolijke collectie voor H&M, met items die met name bedoeld zijn voor de woonkamer, de meest sociale plek in huis.

Eveline Kravaev Söderberg, Head of Design & Creative bij H&M Home, is heel blij de ontwerper binnen te hebben gehaald en noemt het zelfs een match made in heaven: "Onze eerste designersamenwerking voor H&M Home is een geweldige manier om interieurliefhebbers te inspireren een eigen stijl te creëren. We hadden ons hiervoor geen betere partner dan Jonathan Adler voor kunnen stellen. Zijn onuitputtelijke energie en passie voor gedurfde ontwerpen is terug te zien in elk item van deze collectie en we zijn enorm verheugd om onze klanten mee te kunnen nemen in de wereld van Jonathan Adler."

Koffiedate?
Lees ook:
Koffiedate? Binnenkort kun je ook terecht bij H&M

De Johanthan Adler en H&M HOME-collectie is vanaf 14 november beschikbaar online en in geselecteerde winkels.

Bron: RTL Boulevard