Entertainment

Donny Roelvink heeft geen Tinder nodig

04 november 2019 11:33 Aangepast: 04 november 2019 22:55
Beeld © ANP

In Nienke Weet Niet Alles Maar Wel Veel beantwoordt Nienke Plas (33) samen met een BN'er de brandende vragen van haar fans. Deze keer is Donny Roelvink (21) te gast en als het onderwerp over daten gaat, doet 'ie een paar opvallende uitspraken.

"Waarom heb ik dat nodig?”

Eerder was de DonDon samen met Amijé, met wie hij ook deelnam aan Temptation Island VIPS. De twee zijn inmiddels alweer een tijdje uit elkaar en het lijkt erop dat de Roelvink-telg opnieuw zijn hart is verloren. Janice Blok zou de gelukkige zijn. De prachtige dame komt regelmatig voor op de Instagram van de 21-jarige en ook schittert de love interest van de zanger in zijn nieuwste clip.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Donny Roelvink schaatst vader Dries achterna in Dancing On Ice

Waar de twee elkaar van kennen, is niet duidelijk, maar het is in ieder geval niet via Tinder. Donny doet in de video uit de doeken de hele hype rondom de app niet te snappen. "Aan de ene kant kan ik het snappen, aan de andere kant vind ik het wel een beetje apart. Ik heb het nog nooit gedaan, waarom heb ik dat nodig?”, doet hij een boekje open.

Volgens de hunk "komt het vanzelf allemaal wel". En als die methode niet werkt, dan is er nog altijd Instagram. “Je hebt ook gewoon Instagram en als ik dan een lekker wijf zie, dan app ik haar wel. Ik heb geen app nodig", aldus Donny.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Donny Roelvink: 'Mijn oma was de liefde van mijn leven'

Zijn broer Dave heeft minder geluk in de liefde. Afgelopen week werd bekend dat hij en zijn Julia na drie jaar een punt hebben gezet achter hun relatie. En dat terwijl Julia eerder nog sprak over kinderen met Dave.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore