Ga naar de inhoud
Alles over Love Island 2019

Dit liefdeskoppel mag zich de winnaars van Love Island noemen

Beeld © Love Island

Na zes weken was het vanavond tijd voor de grote finale van Love Island. Tijd voor alle Islanders om hun koffers te pakken en terug naar Nederland te keren. Maar welk koppel verlaat de villa als winnaar met 25.000 euro op zak?

"Echt niet normaal dit"

Het lot van de singles lag vanavond in de handen van de kijkers thuis. Via de Love Island-app konden zij afgelopen week stemmen op hun favoriete koppel. En er is massaal gestemd. Welk koppel heeft niet alleen de harten van elkaar gestolen, maar ook die van de kijkers thuis? Zijn het Thijs en Lisa, Ziggy en Victoria, Daniël en Floor of toch Nick en Alicia?

Let op: dit artikel bevat spoilers!

Love
Lees ook:
Love Island-Melany in de clinch met rivaal Kelly

Hoewel Daniël en Floor pas twee weken een setje zijn, gaat het jonge koppel er mooi met de winst vandoor. Iets wat ze zelf totaal niet verwacht hadden. "Echt niet normaal dit", luidt de eerste reactie van Daniël. Ook Floor kan het maar niet geloven. "Ik vind het echt zo leuk."

De winst is voor Daniël een kers op de Love Island-taart, helmaal omdat hij niet bepaald geluk gehad heeft in de villa... De 20-jarige zat eerst in een vriendschapskoppel met Melody en ook met nieuwkomer Natascha schoot het niet echt op. Maar gelukkig was daar Floor, die aan al zijn verwachtingen voldeed. 

Zien
Ook leuk:
Zien we Love Island-Lisa straks aan de desk bij RTL Boulevard?

Eerder op de avond liet de hunk al weten niet te kunnen wachten op een toekomst met Floor aan zijn zijde. De blondine denkt daar al net zo over. "Ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik jou heb ontmoet hier", verklaarde ze haar liefde voor hem.

Nieuw
Lees meer:
Nieuw seizoen Love Island vanaf november te zien

Alicia en Nick kregen de minste stemmen van de kijkers thuis en kwamen daarmee terecht op een vierde plek. “Ongelofelijk dat je überhaupt in de finale staat”, sprak Nick zijn dankbaarheid uit. Op de derde plek eindigden Ziggy en Victoria, die al vanaf dag één al een koppel waren. Thijs en Lisa, die zich ongeacht de uitslag toch winnaars voelden, verlieten de villa als tweede.

Aankomende week doen Daniël en Floor uitgebreid hun verhaal in een nieuwe Love Check-up. Kun je niet zo lang wachten? Check dan hier de laatste Love Check-up met Luca en Gabriëlla.

Heeft de relatie van Luca en Gabriëlla Love Island overleefd?

09:34

Love Island zie je exclusief bij Videoland.