Entertainment

Isa Hoes en Barry Atsma sinds 20 jaar weer samen voor de camera

03 november 2019 11:07 Aangepast: 03 november 2019 11:48
Beeld © ANP

Het eerste deel van de opnames van de jeugdfilm Engel, gebaseerd op het boek van Isa Hoes (52) en haar dochter Vlinder (14), zijn zondag afgerond. De opnames vonden plaats in Amsterdam, in en rond het Vondelpark. In april is er nog een klein aantal dagen uitgetrokken voor opnames waarvoor het zonnig moet zijn, laat producent Incredible Films weten.

Engel vertelt het verhaal van een verlegen elfjarig meisje dat op een goede dag een magisch wensklokje vindt dat haar leven totaal verandert. De hoofdrollen worden gespeeld door Isa zelf, Barry Atsma en Liz Vergeer.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Isa Hoes moet Antonie Kamerling al negen jaar missen

Het is de eerste keer in twintig jaar dat Barry en Isa weer samen voor de camera staan; de laatste keer dat zij samen speelden, was in de serie Rozengeur & Wodka Lime. Isa is ook als creative producer bij de film betrokken. De regie van Engel is in handen van Dennis Bots (Achtste-groepers Huilen Niet).

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Isa Hoes vertolkt de hoofdrol in haar eigen film

De avontuurlijke jeugdfilm moet in de zomer van 2020 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Voor de film was Isa nog te zien samen met Medina Schuurman in een stuk over de overgang.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore