Ga naar de inhoud
Alles over Love Island 2019

Love Island-Gabriëlla door het stof na actie tegen Floor

Beeld © Love Island

Zo vlak voor de grote finale van Love Island is niemand meer veilig. Iets wat Luca en Gabriëlla eigenhandig hebben ondervonden. Zij werden afgelopen week zonder pardon de villa uitgestuurd door Islanders Daniël en Floor. Of het nu haat en nijd tussen de koppels is? Ze onthullen het zelf in Love Check-up.

"Ik denk dat dat gewoon verkeerd is overgekomen"

Heeft de relatie van Luca en Gabriëlla Love Island overleefd?

09:34

Als presentator Kaj van der Ree de tortelduifjes vraagt hoe ze terugkijken op hun dramatische exit, onthullen ze het niemand kwalijk te nemen. Hoewel de emoties tijdens de herkoppeling hoog opliepen, snappen ze dat er iemand naar huis moest. “Het is iets wat ik Daniël en Floor niet kan kwalijk nemen, achteraf gezien", vertelt Luca in Love Check-up. Ook zijn lover Gabriëlla doet een duit in het zakje: "Op dat moment zit je heel hoog in je emotie en ben je vooral heel verdrietig."

Nieuw
Lees ook:
Nieuw seizoen Love Island vanaf november te zien

Volgens Luca waren de tranen toch wel gekomen, ongeacht wie er naar huis had gemoeten. Hij neemt het Floor en Daniël dan ook niet kwalijk. Wat hen meer, vooral Gabriëlla, erg veel pijn doet, is het feit dat de andere meiden haar niet steunden toen ze haar koffers aan het pakken was. "En dan komen ze de laatste minuut vragen of ze kunnen helpen, toen had ik zoiets van: ja, had je net zo goed weg kunnen blijven."

Dat was dan ook de reden dat ze zo kortaf reageerde toen Floor haar in de slaapkamer een knuffel probeerde te geven. Iets waarvoor ze nog graag haar excuses wil aanbieden. "Ik denk dat dat gewoon verkeerd is overgekomen.”

Zien
Ook leuk:
Zien we Love Island-Lisa straks aan de desk bij RTL Boulevard?

Love Island is elke avond om 20.30 uur te zien bij Videoland.