Alles over Love Island 2019

Heeft de relatie van Luca en Gabriëlla Love Island overleefd?

01 november 2019 15:26 Aangepast: 01 november 2019 15:36

Na weken vol liefde, passie, ruzie en jaloezie komt er dit weekend een einde aan Love Island. Tortelduifjes Luca en Gabriëlla leken de gevreesde winnaars van het programma, maar Daniël en Floor besloten afgelopen week roet in het eten te gooien en stuurden het stel zonder pardon naar huis. In Love Check-up vertelt het aan de kant gezette koppel over hun dramatische exit en de toekomst.

"Je bent naar een relatie toe aan het werken”

Daniël bleek afgelopen week de favoriet van de kijkers en mocht bepalen welk koppel de villa moest verlaten. Een onmogelijke keuze met een onmogelijke uitkomst. Volgens Daniël was er één stel dat de laatste tijd niet helemaal steady meer leek. En tot ieders verbazing stuurde hij Gabriëlla en Luca naar huis.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Love Island-Melany in de clinch met rivaal Kelly

Luca was - en is - er nog altijd kapot van. Toch vertelt hij in Love Check-up dat de keuze onvermijdelijk was. "Het is een keuze die je moet maken." Dat er door de beslissing van Daniël 25.000 euro door hun neus is geboord, doet ze vrij weinig. "Het gaat mij niet om het geld", zegt Gab. De twee zien zichzelf dan ook niet als verliezers want, zoals Luca mooi zegt, ze hebben elkaar. 

Volgens presentator Kaj van der Ree was het echter niet altijd koek en ei tussen Luca en Gabriëlla in de villa. Het stel bekent dan ook dat ze na hun exit even tijd zonder elkaar hebben doorgebracht. "Het was meer dat zij verdrietig was op haar manier, en ik op mijn manier", legt Luca uit. “We lieten elkaar in onze waarden.” 

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Zien we Love Island-Lisa straks aan de desk bij RTL Boulevard?

Ook confronteert Kaj het koppel over de ruzie waar Luca zijn liefje zegt dat ze 'haar bek moet houden'. Terugkijkend op het argument geeft Luca toe dat het er inderdaad best heftig uitzag. "Op dat moment werd het me gewoon even te veel. Ik hoorde zo veel roddels over haar van de dames (…) Dat heb ik dan op de verkeerde manier gezegd, maar ik bedoelde het goed. Als ik haar dat niet zou zeggen, dan geef ik ook niet om haar."

Ondanks het akkefietje zijn ze gek op elkaar, al hebben ze hun liefde nog geen naam gegeven. "Je bent naar een relatie toe aan het werken”, begint Luca, waarna zijn Gabriëlla hem aanvult met: "Maar we zeggen wel dat we samen zijn."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nieuw seizoen Love Island vanaf november te zien

Love Island is elke avond om 20.30 uur te zien bij Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore