Ga naar de inhoud
Entertainment

Heidi Klum pakt groots uit voor Halloween

Beeld © ANP

Heidi Klum heeft ook dit jaar weer flink uitgepakt voor Halloween. Na een lange voorbereiding liet het model zich tegen middernacht in New York zien in een look die door fans werd omschreven als 'een kruising tussen een zombie en Frankenstein'.

De Duitse liet zich dit jaar omtoveren in de etalage van een winkel in New York, waar fans konden toekijken hoe een volledig team aan de slag was met haar Halloweenlook. Ze deed ook via social media verslag van de metamorfose, die zo'n twaalf uur in beslag nam. Met behulp van protheses en lichaamsmake-up veranderde Heidi in een ontveld wezen, dat bij elkaar gehouden leek te worden door schroeven en bouten.

Heidi
Lees ook:
Heidi Klum is haar achternaam helemaal zat

De Halloweenfeestjes van het topmodel zijn legendarisch. Dit jaar is de twintigste editie, en Heidi begon al in augustus met de voorbereidingen voor haar verrassingsoutfit. Toen deelde ze op Instagram beelden waarop ze muisstil in lingerie poseerde, terwijl ze vanuit alle hoeken werd gefotografeerd. "Halloweenvoorbereidingen .... vertrek geen spier", schreef het model erbij.

Vorig jaar kwam Heidi samen met echtgenoot Tom Kaulitz aan als Shrek en Fiona. De Duitse verkleedde zich eerder onder meer als Jessica Rabbit, een megavlinder, een ander ontveld menselijk lichaam, de weerwolf uit de Michael Jackson-clip Thriller en een bejaarde versie van zichzelf.

Heidi
Lees ook:
Heidi Klum showt trouwring