Entertainment

Teen Mom-Kailyn wéér in de clinch met vader van kind

30 oktober 2019 17:26
Beeld © Getty Images

Kailyn Lowry (27) heeft het weer bont gemaakt met één van de vaders van haar kinderen. De Teen Mom-ster besloot op vakantie te gaan naar Hawaii en nam zoon Isaac met zich mee, ook al zou hij die dagen doorbrengen met zijn vader Jo. De realityster vond het ook nog eens onnodig om het te melden aan haar baby daddy.

"Terug naar de rechtbank, ik zie je daar"

Kailyn nam zoontje Isaac dus mee naar Hawaii, ondanks de voogdijregeling met ex-vriend Jo. De vader van het jongetje zou tijd met hem doorbrengen dat weekend, maar dat lapte de Teen Mom-ster aan haar laars. MTV stond niet achter haar keuze en besloot de vakantie dan ook niet vast te leggen voor de serie. En nu is het bonje tussen Kalyn en Jo, zo is te zien in de show. "Hij wist al dat ik op Hawaii was, ik had al drie dagen lang gepost erover", aldus Kailyn. "Zijn vrouw Vee wist het, iedereen wist." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Teen Mom-Amber krijgt strafvermindering in mishandelingszaak

Ondanks hoe duidelijk ze dacht dat ze het had gemaakt, kreeg Kailyn het toch aan de stok met Jo. De regeling die ze hadden getroffen maakte haar dus niets uit. "Ik besloot dat het beter voor hem was om tijd door te brengen met mij en zijn broertjes", legt de realityster uit. "Ik vroeg je of ik mijn zoon vandaag kon zien", aldus Jo. "Je ging daarmee akkoord in onze voogdijovereenkomst. Terug naar de rechtbank, ik zie je daar." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ex-vriend Teen Mom-Jenelle Evans opgepakt

Het kan allemaal nog erger worden, want Jo dreigt haar voor de rechter te slepen wegens minachting van het hof. "Ik weet niet of hij een aanklacht heeft ingediend", legt Kailyn uit. De relatie tussen de Teen Mom-ster en een andere ex, Chris Lopez, verloopt ook stroef. Hij wil namelijk niet dat hun tweejarige zoontje Lux gefilmd wordt, maar inmiddels is hij een beetje bijgedraaid. "Alles gaat prima, we kunnen door één deur", aldus Kailyn. Het zit niet mee voor de realityster. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Verrassing: alweer een Teen Mom-baby op komst

Niet alleen Kailyn gaat door een heftige periode, ook Jenelle heeft het zwaar gehad dit jaar. Haar man David besloot de familiehond te doden, waarna ze de voogdij over hun kinderen verloren. Bekijk de video hieronder om te zien hoe dit allemaal uitpakt voor de Teen Mom-ster. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore