Entertainment

Zien we Maggie sneller dan verwacht weer in The Walking Dead?

30 oktober 2019 17:13
Beeld © AMC

Nadat we in het negende seizoen afscheid hebben genomen van Andrew Lincoln in de rol van Rick Grimes, zagen fans ook hoe Lauren Cohan, die de rol van Maggie speelde, de show verliet. Toch is haar afscheid van korte duur, want we kunnen haar snel weer zien in de populaire zombie-serie.

"We zien misschien Lauren al in het tiende seizoen voorbijkomen"

In het vorige seizoen zagen we hoe Maggie ineens verdween met haar kind om andere overlevenden te zoeken en te helpen. Het afscheid viel echter in het niet door het vertrek van Andrew Lincoln. Doordat haar vertrek zo roemloos was stonden de verhoudingen tussen de makers van de serie en Lauren op scherp. Ze werd voor vele andere rollen gevraagd en wilde of meer verdienen óf tijd krijgen om wat anders te gaan doen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

The Walking Dead-acteur: 'Zombies worden nog goorder'

De makers gaven haar de ruimte om andere rollen te spelen, maar de serie waarin ze speelde bleek geen succes. Eerder deze maand werd dan ook bekendgemaakt dat de publiekslieveling haar opwachting weer zal maken in het elfde seizoen!

Showrunner Angela Kang vertelde tegenover Entertainment Weekly dat de fans Maggie misschien al sneller weer zullen zien dan verwacht: “We zien misschien Lauren al in het tiende seizoen voorbijkomen”, waarna ze verder zweeg.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ook in Nederland seizoen 10 Walking Dead in oktober op tv

Het tiende seizoen wordt momenteel uitgezonden en ook hierin zullen de fans afscheid moeten maken van een populair karakter. Actrice Danai Gurira, beter bekend als Michonne, heeft namelijk bekend gemaakt dat dit haar laatste seizoen zal zijn. Fans hoeven echter niet te treuren, want er komt voldoende Walking Dead-materiaal aan. Er wordt namelijk hard gewerkt aan een tweede spin-off serie en er komen enkele films aan waarin we Rick Grimes weer zullen zien.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore