Entertainment

Airen Mylène en Taeke Taekema onthullen geslacht baby

30 oktober 2019 17:17
Beeld © ANP

Het is altijd weer gissen wanneer er een baby op komst is. Arie Mylène (34) en Taeke Taekema (39) verwachten inmiddels hun tweede kleine spruit samen, maar worden het roze of blauwe muisjes voor het powerkoppel?

"Langzaam een team aan het kweken"

Na de kleine Bodhi (1) is het tijd voor een tweede. Airen en Taeke zitten in spanning te wachten op de nieuwe baby, maar weten inmiddels wel wat ze kunnen verwachten bij de volgende. Dat onthult de Shownieuws-presentatrice op Instagram. "Deze ontzettend blije en leuke jongen wordt grote broer van een broertje!", schrijft de 34-jarige bij een ontzettend schattig kiekje van haar kleine spruit. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Airen Mylène toont haar prachtige babybuik

Taeke kan zijn borst natmaken met twee jongetjes die rondrennen, maar Airen ziet al helemaal voor zich hoe de toekomst eruit gaat zien. "Langzaam een team aan het kweken", grapt ze. "Taeke, maak jij alvast een opstelling?" De onthulling levert een heleboel reacties op onder de volgers van de presentatrice, die ontzettend blij voor haar zijn. “In 2020, als alles goed blijft gaan, krijg ik er een broertje bij, zodat we samen met de bal kunnen spelen! Yeah!!!”, schrijft Taeke bij een kiekje waarbij zijn zoontje Bodhi quote. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Airen Mylène en Taeke Taekema kunnen geluk niet op

Het is dus al het tweede zoontje voor het stel. Bij de vorige bevalling ging presentatrice Marieke Elsinga langs bij Airen en Taeke voor een babybezoek, zoals te zien is in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore