Entertainment

Samantha Steenwijk geeft update over blessure

30 oktober 2019 16:58 Aangepast: 30 oktober 2019 18:42
Beeld © ANP

Het gaat naar omstandigheden goed met Samantha Steenwijk. De gehavende teen die haar bijna de overwinning in Dancing With The Stars kostte, zit nog steeds in het gips maar desondanks kon ze woensdag gewoon aanwezig zijn bij de perspresentatie van Holland Zingt Hazes.

"Ik heb nog nooit zoveel reacties op iets gehad"

"Het gaat redelijk. Ik zit momenteel in maat 42 met een gipsvoet maar gelukkig kan ik er wel bij zijn", vertelt Samantha aan BuzzE. "Al die dingen schieten natuurlijk wel door je hoofd: straks mis ik dit of dat. Maar ik ben er gelukkig. Vrijdag weer naar het ziekenhuis en dan horen we meer."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Samantha Steenwijk zet danspartner Marcus in het zonnetje

Ondanks haar blessure, die de zangeres een dag voor de finale opliep, wist Samantha vrijdag toch Dancing With The Stars te winnen. Ze verbeet zichtbaar de pijn maar haar danspartner Marcus van Teijlingen sleepte haar er doorheen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Samantha Steenwijk pakt winst bij Dancing With The Stars

De afgelopen dagen werd Samantha naar eigen zeggen overspoeld met berichten van kijkers en fans. "Ik heb nog nooit zoveel reacties op iets gehad. Nu zelfs nog meer als met The Voice", zegt ze. "Er gebeurt natuurlijk zoveel in 24 uur tijd. Van het moment dat je dacht 'oké, ik kan er niet bij zijn' tot je wint. Dat was voor mij natuurlijk ook even een emotionele rollercoaster. Het was echt een hel hoor. Ik heb nog nooit zoveel paniek gehad."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Samantha Steenwijk toch van de partij bij DWTS-finale

Gelukkig kwam het allemaal goed voor Samantha, die nu nog een mooie plek voor de gewonnen Glitterbol Trofee zoekt in haar huis. "Ik moet nog een plekje vinden. Er komen de laatste tijd best leuke awards binnen. Ik weet niet meer waar ik ze kwijt moet", lacht ze. "Maar dat is alleen maar leuk." Samantha vertelde ontvang RTL Boulevard hoe ze de winst wist te realiseren. Bekijk de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore