Entertainment

Love Island-Melany in de clinch met rivaal Kelly

30 oktober 2019 15:26
Beeld © RTL

Het was een drukte van jewelste tijdens de tweede editie van Boxing Influencers. Maar er vonden niet alleen wedstrijden plaats in de ring, ook op social media ging het los. Zo besloot Love Island-Melany het moment te gebruiken om haar aartsrivaal Kelly uit te dagen. En die was daar niet van gediend...

"Ik heb niks met je uit te vechten, want jij boeit mij niet"

In het vorige seizoen van Love Island moest Melany aanzien hoe nieuwkomer Kelly met háár vent aan de haak ging. Tortelduifjes Matthy en Kelly zijn still going strong en het populaire lovecouple uit Brabant heeft het inmiddels al over samenwonen. 

Tijd voor wraak moet Melany afgelopen weekend gedacht hebben, en daagde haar uit voor een potje in de ring. "Durf je het aan tegen mij in de ring?”, schreeft ze op Instagram naar haar tegenstander Kelly. Laatstgenoemde antwoordde daarop met de snerende tekst: "Ik heb allang gewonnen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nieuw seizoen Love Island vanaf november te zien

Melany kan het niet laten daar weer op de reageren en haar reactie luidt als volgt: "Klopt, hij past ook beter bij jou. Maar daar heb ik het niet over. Als je het niet aandurft mag je het ook zeggen." De Brabantse laat zich niet kennen en haalt in een volgende post uit naar Mel. "Ben je weer op zoek naar een eigen artikel in RTL Boulevard? Worden die Playboy-foto’s van je niet meer opgepakt? Ik heb niks met je uit te vechten, want jij boeit mij niet." Duidelijke taal...

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zien we Love Island-Lisa straks aan de desk bij RTL Boulevard?

Ook in het huidige seizoen van Love Island is er genoeg drama. Sha doet in Love Check-up een boekje open over haar uitputtende relatie met Mac. "Mac en ik waren een hele leuke match en ik heb het echt heel leuk met hem gehad, maar er zijn wat dingen gebeurd."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore