Entertainment

Oud-collega's Kees Driehuis bedroefd: 'We vergeten hem nooit'

30 oktober 2019 14:27 Aangepast: 30 oktober 2019 17:10

Voormalig collega's van Kees Driehuis reageren op social media bedroefd op het nieuws van zijn overlijden. Verschillende vakgenoten spreken vol lof over de oud-presentator die dinsdag op 67-jarige leeftijd overleed.

"We gedenken een scherp, principieel en humorvol journalist"

"Hij deugde tot in het diepste van zijn vezels. Rust in Vrede", twittert Henk Westbroek, die net als Driehuis bij de VARA heeft gewerkt. Ook Dolf Jansen prijst hem. "Vond Kees Driehuis een vreselijk aardige man, betrokken, geïnteresseerd en ook nog eens heel erg goed in zijn vak."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Oud-presentator Kees Driehuis (67) overleden

Cornald Maas herinnert Per Seconde Wijzer, de kennisquiz die de presentator 29 jaar presenteerde. "De man die als geen ander met licht-ironische brille Per Seconde Wijzer presenteerde, geëngageerd programmamaker was en een heel bepalende rol speelde in de talkshows van Sonja Barend in de jaren 80." Nieuwsuur-hoofdredacteur Joost Oranje schrijft dat Driehuis als oud-presentator en hoofdredactielid is verankerd in de historie van NOVA, de voorganger van Nieuwsuur. "We gedenken een scherp, principieel en humorvol journalist, tot het laatst verbonden met het nieuws. En we vergeten hem nooit."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Kees Driehuis stopt met Per Seconde Wijzer

Driehuis stopte vorig jaar met Per Seconde Wijzer. De presentator werd daarna ziek.

ANP/ RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore