Entertainment

Sylvie Meis doet boekje open over haar uitgavenpatroon

30 oktober 2019 11:11 Aangepast: 30 oktober 2019 11:45
Beeld © ANP

Sylvie Meis (41) boekt liever geen vliegtickets meer in economyclass. "Ik besef dat reizen met business- of firstclass een enorme luxe is. Ik stel mezelf daar ook zeker vragen over, maar er zit een prijskaartje aan anonimiteit", schrijft de presentatrice en influencer in haar column in Grazia.

"Damián ga ik er niet blij mee maken, die krijgt mijn eerste Rolex als hij wat ouder is"

Die privacy heeft Sylvie ervoor over. "Als ik samen met honderden Duitsers bij Lufthansa in het vliegtuig stap, word ik continu in de gaten gehouden en bekeken. Degene die naast me zit in businessclass, ziet me alsnog met een slaapmasker en een knot op mijn hoofd, maar het is net wat discreter."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Wake up! Sylvie heeft een nieuw ochtendritueeltje

Voor de vliegtickets, luxe-vakanties en haar goedgevulde kledingkast werkt de influencer hard, maar Sylvie gaat tegenwoordig wel bewuster om met haar centen. "Ik zou nooit een Miu Miu- of Prada-tas kopen die over twee jaar out of date is. Van mijn Hermès-tassen kan ik enorm genieten, wetende dat ze hun waarde behouden en zelfs rendement opleveren. Mijn tassen zijn een deel van mijn vermogen, net als bepaalde sieraden. Als ik een dochter had gehad, had ik haar later mijn tassen gegeven. Damián ga ik er niet blij mee maken, die krijgt mijn eerste Rolex als hij wat ouder is."

Gelukkig hoeft La Meis geen geld uit te geven aan champagne. Ze is ambassadrice van Moët & Chandon en heeft een kelder volstaan met de bubbeltjeswijn. Allemaal voor nop. "Los ga ik daar niet op. Bij het tweede glaasje blijft het bij nippen, ik hou niet van het gevoel van mezelf verliezen." Het enige moment wanneer Syl wel los gaat met champagne, is tijdens Oud en Nieuw. "Champagnedouche? Niet chic. Oké, met Oud en Nieuw bij Bâoli in Miami heb ik weleens een paar flessen laten aanrukken, met vuurwerk, maar wat show-off is standaard op dat soort avonden."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Luiden de bruidsklokken straks voor Sylvie Meis?

De hele column van Sylvie lees je in de nieuwe Grazia.

Sylvie schreef eerder al in haar column dat ze haar hand soms op de knip houdt.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore