Entertainment

John Legend pakt vliegtuig om twee uur te chillen met echtgenote

29 oktober 2019 11:44
Beeld © Getty Images

Hollywood droomkoppel John Legend (40) en Chrissy Teigen (33) lijken het perfecte huwelijk te hebben. Ze maken elkaar belachelijk op social media, lijken enorme lol te hebben én hebben twee prachtige kindjes. Nu deelt het model op Twitter dat haar zingende man een vliegtuig pakte, zodat ze samen eventjes twee uur Love Island UK konden kijken.

"Dat is ware liefde"

Op Twitter deelt Chrissy het verhaal. "Normaal gesproken ben ik niet zo lovend over John, het is een beetje mijn act om hem altijd belachelijk te maken", legt het model uit aan haar volgers. "Maar hij is van Londen naar Los Angeles gevlogen in plaats van Londen naar Washington, zodat we samen konden eten en Love Island UK konden kijken. Ik voel me de laatste tijd niet helemaal mezelf, dus dat hij dat voor die paar uurtjes samen wilde doen, betekent veel voor me." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Trump opent Twitteroorlog op John Legend en Chrissy Teigen

"Én hij moest ook nog eens met zijn minst favoriete vliegtuigmaatschappij vliegen. Dat is ware liefde", gaat Chrissy verder in een andere tweet. Wat er precies aan de hand is met de echtgenoot van John, maar blijkbaar had ze even gezelschap van haar man nodig. Bovendien is het onduidelijk over welk vliegtuigmaatschappij ze het heeft. Toen prins Harry en Meghan Markle dit soort taferelen uithaalden, werd daar een stuk negatiever op gereageerd. Onze eigen koning heeft óók een privévliegtuig dat maar liefst 90 miljoen euro heeft gekost. Bekijk de video hieronder om een kijkje binnen het luxueuze luchtschip te nemen. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore