Entertainment

Kindjes Jersey Shore-JWoww roken sigaretjes tijdens Halloween

28 oktober 2019 11:41
Beeld © Getty Images

Er is een onuitputtelijke bron aan Halloween-inspiratie, maar ieder jaar blijven mensen Olivia Newton-John en John Travolta nadoen. Zo ook Roger Mathews (44), de ex-man van JWoww (33), die zijn kindjes in de Grease-outfits hees afgelopen weekend. Maar de kiekjes die hij op Instagram zette, leverden hem enkel kritiek op.

"Ik ben geen fan van de sigaretten, ze hadden makkelijk zonder gekund"

Dat sigaretten alleen bedoeld zijn voor volwassenen, is wel duidelijk aan de minimumleeftijd die vereist is om ze te kopen. Die boodschap lijkt Roger te zijn vergeten. De ex-man van Jenni Farley, beter bekend als JWoww uit de realityshow Jersey Shore, heeft namelijk erg aparte Halloween-outfits uitgekozen voor zijn 2-jarige zoontje en 5-jarige dochtertje. Meilani en Greyson gingen als Grease-personages de straat op en hadden ook de kenmerkende sigaretten in hun mond. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jersey Shore-Ronnie gearresteerd wegens mishandeling

Uiteraard zijn het nepsigaretten, maar het levert Roger bakken met kritiek op social media op. "Ik ben geen fan van de sigaretten, ze hadden makkelijk zonder gekund", aldus één fan. Toch zijn er ook behoorlijk wat volgers die het wel oké vinden en herinneren hoe ze vroeg chocoladesigaretten krijgen van hun ouders. "Grappig hoe boos mensen worden over sigaretten, maar hun kinderen wel neppe geweren en bijlen meegeven op Halloween", aldus een ander. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Aanval op vriendin resulteert in arrestatie Jersey Shore-Ronnie

Jersey Shore is niet het enige programma dat mensen beroemd maakt die op veel negatieve reacties kunnen rekenen. Teen Mom, ook een MTV-programma, zorgt ook voor de nodige kritiek, zoals te zien is in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore