Entertainment

Krezip toegevoegd aan artiesten Vrienden van Amstel LIVE

26 oktober 2019 22:47 Aangepast: 27 oktober 2019 12:04

Krezip is volgend jaar te zien in Vrienden van Amstel LIVE. Dat maakte de band bekend na hun laatste optreden in het Ziggo Dome. Krezip stond in 2004, 2005, 2007 en 2009 ook al mee aan het muziekspektakel.

"We hebben het momenteel ontzettend naar ons zin"

Eerder dit jaar maakte de band van Jacqueline Govaert (37) een comeback. Die bestond uit een optreden op Pinkpop en de drie shows in de Ziggo Dome. Het was onduidelijk wat de van oorsprong Tilburgse band daarna zou gaan doen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Krezip verrast fans met nieuw album

In een reactie zegt Jacqueline dat Vrienden van Amstel LIVE aan de basis stond van de comeback. Het was zelfs de plek waar ik tijdens de editie van 2018 solo voor het eerst I Would Stay weer eens speelde voor een groot publiek", legt ze uit. Het bleek de aanzet voor de comeback. Het was de bedoeling om nog een keer met de hele band op een groot podium te staan. "We hebben het momenteel ontzettend naar ons zin", vertelt de zangeres. Vandaar dat het verzoek om mee te doen zonder twijfel werd ingewilligd.

Naast Krezip doen ook Nick & Simon, Thomas Acda, BLØF, Chef’ Special en Typhoon in januari mee aan het spektakel in Ahoy. In de komende maanden zal er meer bekend worden over de line-up.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Krezip kondigt groot nieuws aan

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore