Entertainment

Joëlle Witschge trots op zichzelf: 'Ik heb mijn lijf terug'

26 oktober 2019 13:56 Aangepast: 26 oktober 2019 19:03
Beeld © ANP

Het is een heftige periode geweest voor Joëlle Witschge (28). Na een voorstadium van baarmoederhalskanker en aandoeningen aan haar eierstok, werd ze tóch zwanger. Inmiddels heeft ze haar oude figuur weer terug en op Instagram legrt ze uit waarom dat zoveel voor haar betekent.

"Hard werken wordt beloond"

"Hard werken wordt beloond", aldus Joëlle op Instagram. De 28-jarige heeft een heftige periode achter de rug. Naast haar gezondheidsproblemen en zwangerschap verhuisde ze ook nog eens naar Zuid-Korea met haar verloofde Dave Bulthuis. "Na een struggle van vier jaar kan ik dan toch zeggen dat het is gelukt, ik heb mijn lijf weer terug!"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zoontje voor Joëlle Witschge en haar verloofde

"Het heeft mij letterlijk bloed, zweet en tranen gekost (nou ok, bloed dan niet)", gaat ze verder. "Ik heb altijd gezegd dat het mij ging lukken, dus hier een middelvinger voor de mensen die niet in mij geloofden. Soms speelt er veel meer mee dan gewoon je mond op slot doen. Fysiek was het zwaar, maar mentaal nog veel zwaarder als je alles op alles zet, maar het niet lukt."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Joëlle Witschge verklapt wanneer ze haar baby verwacht

"Mensen die ik ken, of niet ken en hun mening klaar hebben en je er op wijzen dat je 'dikker' bent geworden (ik heb ook een spiegel)", vertelt ze. "Ik heb gezien dat mensen bikkelhard kunnen zijn, zonder dat ze weten wat er aan de hand is. Ik had dit doel zeker niet gezet voor diezelfde mensen, maar voor mezelf! Gelukkig heb ik genoeg mensen om mij heen die mij al die tijd hebben gesupport." 

Joëlle wil haar weg naar succes graag delen en daarom heeft ze ook een vlog opgenomen waarin alles te zien is. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Joëlle Witschge onthult het geslacht van haar eerste kindje

Het afscheid van Nederland zag Joëlle erg tegenop, zoals te zien is in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore