Alles over Love Island 2019

Dus toch! Thijs keert terug in Love Island

25 oktober 2019 21:53
Beeld © Videoland

Het is inmiddels zo’n drie weken geleden dat Thijs compleet overwacht de Love Island-villa moest verlaten. Zijn Lisa heeft al die tijd om hem gewacht - en dat is maar goed ook, want hij is terug!

Afgelopen week gingen er al geruchten dat Thijs op het vliegtuig was gespot met bestemming Gran Canaria. En inderdaad: hij is terug om Lisa’s hart te veroveren!

Hoewel het leek alsof Thijs en Lisa de finale met vlag en wimpel zouden halen, werd Lisa een paar weken geleden weggekaapt door nieuwkomer Jamey. Vanwege zijn vrijstelling kon Lisa geen kant op en moest ze aanzien hoe Thijs zijn koffers pakte.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Is Love Island-Lisa haar Thijs nu al vergeten?

Fans van het programma waren het hier niet mee eens en hadden maar één verzoek: #bringthijsback! En de makers hebben geluisterd, want in de nieuwste aflevering op Videoland maakt de man met het knotje zijn rentree, tot groot genoegen van de groep.

En omdat gewoon door de deur lopen niet zo spectaculair is, heeft de productie iets bedacht: Thijs wordt per helikopter gedropt bij villa. Als de Islanders de heli voor het eerst spotten hebben ze geen idee dat hij voor hen komt. Als ze vervolgens presentatrice Monica Geuze zien uitstappen voelen ze de bui al hangen. Maar voor de verandering heeft ze een leuk nieuws.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Had Alicia eigenlijk Love Island moeten verlaten?

Hoewel alle Islanders door het dolle heen zijn om Thijs weer te zien, is er eentje die lacht als een boer met kiespijn: Ricoardo. Hij ziet zijn toekomst met Lisa als sneeuw voor de zon verdwijnen…

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zoveel leg je neer voor een bezoekje aan de Love Island-villa

Natascha en Sha moesten afgelopen week de Love Island-villa verlaten, maar was dat eigenlijk wel terecht? In Love Check-up geven de dames hun eerlijke mening.

Love Island is elke avond om 20.30 uur te zien bij Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore