Entertainment

Jersey Shore-Ronnie gearresteerd wegens mishandeling

25 oktober 2019 13:32 Aangepast: 25 oktober 2019 13:34
Beeld © Getty Images

Huiselijk geweld, het in gevaar brengen van zijn kind, verzet bij een arrestatie, bedreigen en zwaaien met een wapen... De lijst met aanklachten blijft maar groeien voor Ronnie Ortiz-Magro (33). De Jersey Shore-ster werd opgepakt toen hij ruzie kreeg met zijn vriendin Jen Harley en wordt nu aangeklaagd door de politie van Los Angeles.

Eerder deze maand werd duidelijk dat Ronnie en zijn vriendin Jen het aan de stok kregen met elkaar. De foto's die TMZ publiceerden, logen er niet om. Het was namelijk behoorlijk uit de hand gelopen tussen de realitysterren. En nu wordt de Jersey Shore-man voor de rechter gesleept op basis van vijf aanklachten: huiselijk geweld, het in gevaar brengen van zijn kind, het weerstaan van arrestatie, bedreigingen en het tonen van een wapen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Aanval op vriendin resulteert in arrestatie Jersey Shore-Ronnie

In eerste instantie werd Ronnie opgepakt op verdenking van kidnapping. De aanleiding hiervan zou zijn dat hij Jen had geslagen, achtervolgd met een mes, hun 18-maanden-oude dochtertje van haar afpakte en hen opsloot in hun Airbnb. Vervolgens, toen de politie eenmaal arriveerde, wilde Ronnie niet naar buiten komen en moest hij met een taser uitgeschakeld worden voordat hij in de boeien werd geslagen. Eén ding zit wel mee voor Ronnie. De Jersey Shore-ster wordt namelijk niet meer vervolgd voor federale misdrijven, wat betekent dat er geen hoge straf boven zijn hoofd hangt. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jersey Shore-JWoww treurt niet om scheiding

Ronnie is overigens niet de enige realityster die in contact kwam met de wet. En Pamela Anderson is klaar met deze types, zoals in de video hieronder te zien is. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore