Entertainment

Dilan Yurdakul onthult of ze terugkeert in GTST

24 oktober 2019 17:23
Beeld © ANP

Het is alweer een paar maanden geleden dat Dilan Yurkadul (28) de set van Goede Tijden, Slechte Tijden verliet en de deur definitief achter zich dichttrok. Jarenlang nam zij de rol van Aysen Baydar op zich en haar vertrek zorgde dan ook voor veel verontwaardiging bij de kijker. Die zien Dilan het liefst zo gauw mogelijk terugkeren naar Meerdijk, maar dat zit er voorlopig even niet in...

"Ik ben verder gegroeid dan Aysen"

Dilan was maar liefst zeven jaar lang te zien als Aysen, voordat ze besloot dat het mooi geweest was. Haar fans hoopten op een tijdelijke sabbatical en dat ze het personage snel weer terug zouden zien. Volgens Dilan is die kans echter heel klein. Tegenover Het Parool vertelt de actrice namelijk dat een eventuele terugkeer compleet van de baan is.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

GTST-Dilan neemt voorgoed afscheid: 'Tot in de toekomst'

“De laatste twee, drie jaar dacht ik: ik ben verder gegroeid dan Aysen. Zij heeft een masker op, nog steeds, en ik niet meer. Dus toen ben ik gestopt. Het seizoen was al geëindigd met mijn ontvoering. Nu word ik gewoon nooit meer teruggevonden. Dat kan best. Er zijn gekkere exits geweest", aldus Dilan.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

GTST-actrice Dilan Yurdakul hield relatie geheim

Ook Louisa Janssen kon het besluit van Dilan maar moeilijk bevatten en besloot haar op te zoeken!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore