Entertainment

OMG: Deze X Factor-ster voegt zich bij Geordie Shore-cast

24 oktober 2019 14:15
Beeld © MTV

De Geordies krijgen extra gezelschap. En wel van een heel bijzonder nieuwe castlid. Chloe, Holly, Sam, Nathan, Sophie, Scott en de rest van de groep krijgen er namelijk een nieuwe vriendin bij.

"De makers beloven dat dit het beste seizoen ooit gaat worden"

Geordie Shore is al jarenlang een megahit op MTV, maar de cast wisselt per seizoen nogal. Voor de twintigste reeks pakken ze in ieder geval groots uit: een X Factor-finaliste zal haar intrede maken. Het gaat om niemand minder dan de 25-jarige zangeres Amelia Lily, die in 2011 op de derde plaats eindigde in de zangwedstrijd. Datzelfde jaar wist Little Mix ervandoor te gaan met de hoofdprijs, dus de concurrentie was behoorlijk intens. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Geordie Shore's Holly seksueel geïntimideerd tijdens uitgaan

"De makers beloven dat dit het beste seizoen ooit gaat worden", aldus een bron. En dat zou voornamelijk met Amelia te maken hebben. "Ze heeft altijd zin in een lolletje en zal dus voor fantastische televisie zorgen. Amelia is allesbehalve verlegen en zegt alles wat in haar opkomt, dus het zou nog weleens explosief kunnen eindigen." De blondine heeft al eerder meegedaan aan nóg een realityshow: Celebrity Big Brother. Die keer eindigde ze op de tweede plek. 

Zo ziet Amelia er tegenwoordig uit Zo ziet Amelia er tegenwoordig uit
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Originele Geordie Shore-cast komt met eigen serie

De Britse versie van X Factor maakt ook gigantisch veel veranderingen door. Zo begon zanger Robbie Williams vorig jaar opeens als jurylid, samen met zijn vrouw. Bekijk de video hieronder hoe dat allemaal verliep. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore