Entertainment

Maak kans op 2 kaartjes voor de MTV EMA in Sevilla

24 oktober 2019 13:04 Aangepast: 24 oktober 2019 14:15
Beeld © Getty Images

Het grootste muziekevent van het jaar komt er weer aan: MTV European Music Awards! Muzikanten van over de hele wereld komen samen voor spetterende optredens en natuurlijk de uitreiking van de awards. Het goede nieuws is: Jij kan erbij zijn, want RTL Boulevard mag twee kaarten weggeven!

Dit jaar is de line-up wel erg spectaculair. Zo maken Niall Horan, Halsey, popfenomeen Ava Max, EMA-genomineerde Mabel en Green Day hun opwachting. Muziekfans over de hele wereld bepalen de winnaars door in de weken voorafgaand aan de show hier op hun favoriete artiesten te stemmen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ariana Grande grootste kanshebber bij MTV EMA

Ook Nederland zal vertegenwoordigd worden. Naast de awardshow in Sevilla, wordt op 28 oktober de Best Dutch Act bekendgemaakt. Vorig jaar won Jack $hirak de felbegeerde lokale prijs en in 2017 was Lil’ Kleine de winnaar. Beiden wonnen daaropvolgend de award voor MTV EMA Best Worldwide Act tijdens de internationale MTV EMA show. Dit jaar zullen Josylvio, Maan, Nielson, Snelle en Yung Felix gaan strijden voor de felbegeerde MTV-award die jaarlijks wordt uitgereikt aan de succesvolste Nederlandse artiest van dit moment.

De MTV EMA is op zondag 3 november om 21.00 uur live te zien op MTV.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zangeres Maan in de race voor MTV EMA

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore