Entertainment

Selena Gomez dropt weer nieuwe single

24 oktober 2019 09:27 Aangepast: 24 oktober 2019 11:15
Beeld © Getty Images

Selena Gomez (27) heeft opnieuw muzikaal van zich laten horen. Lanceerde de zangeres dinsdag nog de single Lose You To Love Me, donderdag brengt ze opnieuw met een nummer naar buiten: Look At Her Now.

"'Jullie hebben het allemaal samen met mij meegemaakt"

Bij het liedje hoort ook een video die volledig zou zijn gemaakt met een iPhone. "Hier is mijn speciale geschenk voor jullie" schreef ze bij het filmpje op Instagram. "'Jullie hebben het allemaal samen met mij meegemaakt en ik ben dankbaar dat jullie me hebben gestimuleerd om het beste uit mezelf te halen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Hailey Bieber: 'Ik heb geen mot met Selena Gomez om Justin'

De plaat vertelt het verhaal van een jong koppel dat uit elkaar gaat en is daarmee een direct vervolg op de single die ze eerder deze week uitbracht. "Ik voelde dat deze twee nummers direct achter elkaar uitgebracht moesten worden om zo het complete verhaal te kunnen vertellen van hoe je weer kunt opstaan, ongeacht welke uitdagingen het leven met zich meebrengt. Sluit je af van alle negativiteit en leef je leven zoals jij dat wilt."

Selena lijkt met Look At Her Now terug te komen op een post van Justin Biebers vrouw Hailey. Vlak nadat Selena haar eerste single Lose You To Love Me had gedropt, dat volgens fans overduidelijk zou gaan over ex Justin, postte Hailey het nummer I'll Kill You op haar Instagram Stories. Het lied van Summer Walker gaat over een bezitterige vrouw die elke vrouw die bij haar man in de buurt komt ervan langs geeft. Mevrouw Bieber ontkent overigens de link die ze met haar post wilde leggen en zegt dat het puur toeval is.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gaat nieuwe single Selena Gomez over ex-liefje Justin Bieber?

Justin en Selena hadden van 2009 tot 2017 een knipperlichtrelatie. In maart 2018 gingen ze na een kortstondige hereniging definitief uit elkaar. Drie maanden daarna kondigde Bieber zijn verloving met Hailey aan, met wie hij in september 2018 trouwde.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore