Entertainment

Hailey Bieber: 'Ik heb geen mot met Selena Gomez om Justin'

24 oktober 2019 04:26 Aangepast: 24 oktober 2019 09:44
Beeld © Getty Images

Fans van Selena Gomez weten het zeker: haar nieuwe single Lose You To Love Me gaat over haar ex-vriend Justin Bieber. De teksten van het nummer zouden zo specifiek richting Justin wijzen, dat dat zelfs zijn vrouw Hailey niet onberoerd zou hebben gelaten. Maar daar klopt helemaal niets van, zo liet Hailey weten op de Instagram pagina van Just Jared.

"Houd alsjeblieft op met deze onzin"

Vlak nadat Selena haar single had gedropt, postte Hailey het nummer I'll Kill You op haar Instagram Stories. Het lied van Summer Walker gaat over een bezitterige vrouw die elke vrouw die bij haar man in de buurt komt ervan langs geeft. Puur toeval, meent mevrouw Bieber. "Houd alsjeblieft op met deze onzin, het was niets meer dan slechte timing en het is geen reactie op wat dan ook. Het is echt complete bullshit."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gaat nieuwe single Selena Gomez over ex-liefje Justin Bieber?

Justin en Selena waren van 2009 tot 2017 samen, hetzij met wat tussenpauzes. In maart 2018 gingen ze na een kortstondige hereniging definitief uit elkaar. Drie maanden daarna kondigde Bieber zijn verloving met Hailey aan, met wie hij in september 2018 trouwde.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zijn One Direction-Niall Horan en Selena Gomez een koppel?

Het leven van Selena lijkt inmiddels weer volledig op de rit te zijn en dat ze zichzelf weer heeft gevonden in haar muziek, maar vorig jaar ging het nog niet zo goed met de zangeres. Bekijk de video hieronder over haar ziekenhuisopname voor psychische klachten. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore