Entertainment

Kritiek en lof voor Olcay door uitspraak over alcoholgebruik

23 oktober 2019 22:45 Aangepast: 24 oktober 2019 09:24
Beeld © ANP

Olcay Gulsen (39) vertelde openhartig over haar alcoholgebruik in het Net 5-programma Ladies Night. Als ze vertelt dat ze elke dag meerdere glazen wijn drinkt, valt dat bij sommige kijkers een beetje verkeerd. Toch wordt de openhartigheid ook gewaardeerd.

"Ik had zelfs moeite om het een paar dagen te laten staan”

Olcay vertelt over haar hoogtepunt van de afgelopen week en volgens haar is dat ze al drie dagen niet heeft gedronken. De modeontwerpster kreeg hierdoor flink wat applaus vanuit de zaal en vertelt dat ze zichzelf steeds vaker betrapte op het drinken van een wijntje. “Ik merkte dat ik steeds vaker aan het drinken was. Wijntje hier, wijntje daar. (…) Ik had zelfs moeite om het een paar dagen te laten staan.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ruud de Wild: 'Olcay en ik zijn aan het daten'

Het tijdelijk stoppen met drinken zorgt er wel voor dat de fashionista zich een stuk beter voelt. “Ik voel me een stuk beter en ik wil dit een beetje oprekken. En misschien dan alleen in het weekend drinken. Ik merk wel dat het echt moeilijk is.” Olcay vertelde dat ze twee tot drie glazen per dag dronk en onthulde dat ze er zelfs naar uitkeek om te drinken.

De kijkers kunnen de eerlijkheid van Olcay wel waarderen, maar vallen steil achterover als ze direct daarna gulzig begint te drinken van haar glas wijn. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Olcay Gulsen hint op verzoening met Ruud de Wild

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore