Alles over Love Island 2019

Love Island-Natascha vertelt de waarheid over haar en Daniël

28 oktober 2019 08:48 Aangepast: 28 oktober 2019 08:51

Natascha had het er in Love Island maar moeilijk mee. Islander Daniël was helemaal hoteldebotel op haar, maar Natascha wist niet wat ze met hem aanmoest. In Love Check-up onthult ze nu hoe ze écht over de 20-jarige fitboy denkt. 

"Dat hield me soms een beetje op afstand"

Aan presentator Kaj laat Natascha weten dat ze gedurende haar tijd in de villa niet wist dat Daniël verliefd op haar was. Had ze dat wel geweten dan "had het misschien wel iets met me gedaan", aldus Natascha. "Er miste gewoon iets, een vonk.”

Daarnaast vond ze hem ook erg kinderachtig en zag ze hem meer als een klein broertje. "Dat hield me soms een beetje op afstand", legt ze uit.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Is Love Island-Lisa haar Thijs nu al vergeten?

Zijn ziekte was echter geen deal breaker. “Ik waardeerde het alleen maar meer dat ‘ie het zo snel zei", vertelt ze in Love Check-up. De hunk lijdt namelijk aan taaislijmziekte. Volgens Daniël is het überhaupt al een klein wonder dat hij er staat. “Als je mij ziet, denk je: ‘Het zal wel niet zoveel voorstellen'. Maar zet een ander naast me, en je denkt: ‘Jezus, wat is dit erg'. Sommigen lopen met buisjes in hun neus om eventueel nog normaal te kunnen ademen en eten", vertelde hij eerder aan de groep.

Ook met Jamey had Natascha geen klik: "Ik voelde minder een klik met hem en dat waren wel genoeg redenen voor mij.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Love Island-Thijs reageert op wegkapen Lisa door Jamey

Love Island is elke avond om 20.30 uur te zien bij Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore