Entertainment

Ex-BFF Kylie Jenner blijkt 'zwanger' na overspel met ex Khloé

23 oktober 2019 13:16 Aangepast: 23 oktober 2019 13:32
Beeld © Getty Images

Jordyn Woods (22), het voormalige beste vriendinnetje van Kylie Jenner (22), maakt een wel heel misplaatste grap in haar nieuwe YouTube-video. De brunette kwam in opspraak toen ze een gezellige avond beleefde met Tristan Thompson (28), de toenmalige vriend van Kylie's oudere zus Khloé Kardashian (35). Precies negen maanden na het schandaal kopt ze een filmpje met de tekst "in verwachting" te zijn.

"Ik ben in verwachting... van een six-pack"

Grappen en grollen staan voorop voor Jordyn, blijkt uit haar nieuwste YouTube-filmpje. De voormalige beste vriendin van Kylie deed een Q&A op haar kanaal, waarbij jongere zusje Jodie (14) haar rechterhand was. Eén fan vroeg aan de brunette of ze al van de markt was, maar de 22-jarige doet vervolgens alsof ze zwanger is. "Jongens, ik wil wat aankondigen", begint ze. "Ik ben in verwachting... van een six-pack." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kylie Jenner ziet geld in ‘Rise and Shine’-meme

Zusje Jodie vond het in ieder geval heel grappig. Vervolgens maakt Jordyn glashelder dat ze helemaal niemand op het oog heeft op dit moment. "Ik ben single en in verwachting van een six-pack, als ik hard blijf werken voor ze", verklaart de brunette. Wel weet ze precies wat ze wil van een nieuwe relatie. "De ideale man is, hoe cliché dat ook klinkt, iemand die gedreven is, gepassioneerd, iemand die de beste is in wat hij doet en intelligent."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kylie Jenner maakt truien na virale 'Rise and Shine'-meme

Maar daar blijft het niet bij. De brunette heeft een aantal andere eisen waaraan haar toekomstige vriend aan moet voldoen. "Ik kan er niet tegen als ik niet een goed gesprek met iemand kan hebben en veel mannen kunnen dat niet", aldus Jordyn. "Ze weten niet hoe ze een gesprek op gang kunnen houden. Ik wil mijn tijd niet verdoen. Een goed gevoel voor humor en een stijlvol persoon is ook fijn. Zo kan ik een hele waslijst opnoemen, maar ik ben niet kieskeurig." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Hilarisch: Internet gaat los op viral filmpje Kylie Jenner

Jordyns grapjes over haar 'zwangerschap' komen ook nog eens precies negen maanden nadat bekend werd dat ze had gezoend met Tristan, de toenmalige vriend van Khloé. Uiteindelijk betekende dit het einde van de relatie van de basketballer en de blondine, maar ook Kylie had er schoon genoeg van en wees beste vriendin Jordyn de deur. De realityster heeft het in ieder geval te druk om zich zorgen te maken over dit soort dingen. Zoals je hieronder in het filmpje ziet, is de jongste KarJenner een miljardair en heeft ze een heel imperium opgebouwd. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore