Entertainment

Vivian Reijs: 'Ik ben mezelf behoorlijk tegengekomen'

23 oktober 2019 11:37
Beeld © ANP

Eind september werd Vivian Reijs (42) opgeschrikt door een hartstilstand. Vivian is na de bekendmaking van het heftige nieuws overspoeld met hartverwarmende reacties. Op Instagram laat ze nu nogmaals weten hoe diep geraakt ze is door alle respons. "Ik had kritiek verwacht, gezien mijn rol, maar in tegenstelling kreeg ik alleen maar begrip", aldus de schrijfster.

"Ik wil jullie nogmaals zeggen dat ik zo verrast ben door zoveel lieve reacties"

"Ik sprong in het diepe door eerlijk te delen wat er zich in mijn leven afspeelde. Dat is een risico en maakte me kwetsbaar, maar tegelijk voelde ik me eerlijker en sterker dan ooit", laat ze weten in de emotionele post op Instagram. "Ook ik ben even kopje onder gegaan door omstandigheden, net als vele gezonde vrouwen met mij. Daar kan alleen gezond eten niet tegenop."

View this post on Instagram

Ik sprong in het diepe door eerlijk te delen wat er zich in mijn leven afspeelde. Dat is een risico en maakte me kwetsbaar, maar tegelijk voelde ik me eerlijker en sterker dan ooit. De lieve, hartverwarmende en begripvolle berichtjes die ik heb mogen ontvangen van jullie, hebben mij echt diep geraakt ❤️. Ik had kritiek verwacht, gezien mijn rol, maar in tegenstelling kreeg ik alleen maar begrip. Uiteraard denken mensen misschien nog wel: zij? Heeft zij even gezondheidsklachten gehad? Hoe kan dat? Maar ja...ook ik ben even kopje onder gegaan door omstandigheden, net als vele gezonde vrouwen met mij. Daar kan alleen gezond eten niet tegenop. :) Maar langzaam krabbel ik op met nòg meer drive, nog meer missie om juist vrouwen hier mee te helpen om niet meer alle ballen in de lucht te moeten houden, maar om er juist af en toe een paar te laten vallen. :). Want ook al ben ik er nog niet hoor, mijn lichaam heeft me zoveel meer geleerd de afgelopen weken. Ik ben mezelf behoorlijk tegen gekomen en nog steeds... maar geniet tegelijk ook meer dan ooit. En mijn passie om een goede balans te vinden is sterker dan ooit. En daarom wil ik mijn ervaringen de komende tijd met jullie delen, zodat je eerder de signalen leert zien dat je even beter voor jezelf mag zorgen. Ik doe het echt rustiger aan, stel veel meer prioriteiten, ben lekker veel thuis met mijn kindjes en ben ook soms heerlijk uren aan het niksen of netflixen 😜Maar omdat mijn vuurtje toch ook echt weer gaat branden en mijn connectie met jullie nog sterker is èn mijn ogen nog meer zijn geopend, wil ik jullie vertellen dat de lezing van morgenavond in Eindhoven in het Evoluon en die van volgende week dinsdag in stadsschouwburg Amstelveen toch door gaat. Ook zal (na een maand rust) mijn redactie weer af en toe een leuke post doen. Want zij staan ook weer te trappelen om onze artikelen met jullie te delen.🤗Ik weet dat ik het al vaker heb gezegd, maar ik wil jullie nogmaals zeggen dat ik zo verrast ben door zoveel lieve reacties. DANKJULLIEWEL 🙌❤️. Fijne dag allemaal!

A post shared by Vivian Reijs - VIVONLINE (@vivianreijs_vivonline) on

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Dankbare Vivian Reijs onder de indruk van alle steun

Maar de 42-jarige krabbelt langzaam weer op en is misschien nog wel meer gedreven dan voorheen om onder de aandacht te brengen dat vrouwen écht niet alle ballen in de lucht hoeven te houden. Volgens haar is het zelfs oké om zo nu en dan een paar ballen te laten vallen.

Hoewel ze het zelf ook nog lastig vindt om alles los te laten, is ze meer en meer op zoek naar een juiste balans. "Ik ben mezelf behoorlijk tegengekomen en nog steeds, maar geniet tegelijk ook meer dan ooit. En mijn passie om een goede balans te vinden is sterker dan ooit." Wel doet ze het een stuk rustiger aan en stelt ze meer prioriteiten. "Ben lekker veel thuis met mijn kindjes en ben ook soms heerlijk uren aan het niksen of Netflixen", aldus Vivian.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Presentatrice Vivian Reijs heeft korte hartstilstand gehad

Ze sluit het bericht af met liefde voor iedereen die haar de afgelopen tijd gesteund heeft. "Ik weet dat ik het al vaker heb gezegd, maar ik wil jullie nogmaals zeggen dat ik zo verrast ben door zoveel lieve reacties. Dank jullie wel."

Vivian kreeg eind september een korte hartstilstand. Iets wat ze, na lang twijfelen, met haar volgers besloot te delen op Instagram. "Ik wil en kan alleen maar eerlijk zijn naar de buitenwereld", schreef de blondine toen ontdaan. Dankzij de hulp van haar veertienjarige dochter Day en de ambulancebroeders, kon ze gelukkig gereanimeerd kon worden. "Als zij er niet waren geweest, weet ik niet hoe het was afgelopen."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore