Entertainment

EOTB-Harrie de Dekhengst onthult wie zijn nieuwe vriendin is

22 oktober 2019 16:05
Beeld © MTV/Videoland

In Ex On The Beach was Harrie Snijders de dekhengst van de villa en liet zowat geen enkele vrouw naar huis gaan zonder een intieme nacht met hem te hebben beleefd. Nu is dat allemaal verleden tijd. De spierbundel heeft namelijk een nieuwe vriendin op wie hij dol is, blijkt uit een preview voor de volgende aflevering van zijn eigen show Harrie: Van het kamp naar de ring.

"Ik weet niet, het klikt gewoon"

Harrie lijkt zijn perfecte match te hebben gevonden in de dj Madam Julie. In het voorstukje van zijn show Harrie: Van het kamp naar de ring kan hij zijn handen niet van haar af houden en is hij lovend over zijn nieuwe liefje. "Ik weet niet, het klikt gewoon", vertelt Harrie over zijn Madam Julie. "Ze is een spontane, leuke meid, ze draait ook als dj." Ook haar uiterlijk is een pluspunt voor de dekhengst. "Ze heeft zo'n kont!", vertelt hij uitzinnig. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

EOTB-Alisa gaat trouwen

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Love Island-deelnemers doen mee met EOTB

De Ex On The Beach-ster vertelde eerder al aan Shownieuws dat hij van de markt was, al ging daar wel een behoorlijk proces aan vooraf. "Ik ken haar al een tijdje", vertelde hij. "We hebben het eerder geprobeerd, maar toen werd het niets. We hadden het toen allebei druk." Tijdens zijn staredown bij Boxing Influencers kon Harrie inmiddels wel toegeven helemaal hoteldebotel te zijn met zijn DJ-vriendin. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation-Julia haalt snoeihard uit naar EOTB-Harrie

Boxing Influencers was overigens al heftig begonnen voor Harrie, die bij de staredown al op de vuist ging met zijn tegenstander Temptation Island-ster Danicio. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore