Entertainment

Miljuschka Witzenhausen trots op haar 'happy rolls'

22 oktober 2019 11:27
Beeld © Instagram @miljuschka

Miljuschka Witzenhausen is een voorbeeld voor velen als het gaat om het accepteren van je lichaam. Wat nou zeuren over een rolletje hier, of een flapje daar? Volgens de televisiekok is het belangrijkste dat je zélf lekker in je vel zit. Dat ze zelf helemaal gelukkig is met haar curves laat de 34-jarige weten door een intiem kiekje te delen op Instagram.

"Creamcheese + Sugar = Happy Rolls"

Miljuschka is al langer een boegbeeld voor vrouwen met curves en rondingen. Afgelopen had ze zelfs een primeurtje te pakken en stond ze als eerste 'plus-size model' op de cover van de zomereditie van Grazia. "Ik ben trots op m'n vetjes, putjes en lovehandles. Het is allemaal een investering in smaak en genot. Wat uiteindelijk recepten oplevert", schreef ze destijds trots bij de onthulling.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Miljuschka bijzonder openhartig over donker verleden familie

En dat ze nog altijd achter haar woorden staat benadrukt ze vandaag nogmaals met een nietsverhullend kiekje aan het zwembad. "Creamcheese + Sugar = Happy Rolls", schrijft ze bij de foto van haar prachtige lichaam.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Miljuschka Witzenhausen door diep dal tijdens scheiding

Miljuschka's eerlijke post kan rekenen op veel lof van haar ruim 284.000 volgers. "Prachtig!", prijst Lucy Woesthoff haar de hemel in. Haar actie valt ook bij Kimberley Klaver, Nicolette van Dam en diens lief Bas Smit in de smaak. Al kan die laatste het niet laten om op eigenzinnige wijze te reageren onder haar positieve post. "Wij hadden zussen kunnen zijn", geint hij.

Voor veel vrouwen is de foto van de lekkerbek een echte eyeopener. "Je bent een geweldige en mooie vrouw, een voorbeeld voor mij en ik denk voor velen", reageert iemand. Een ander schrijft alleen een mooie bikini te zien en weer een ander laat weten: "Beter dan van die graatmagere poppetjes die je links en rechts ziet!"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Opnieuw zware dag voor dochter Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka geniet momenteel van een ontspannen vakantie met haar familie. En die rust heeft ze hard nodig, want het zijn heftige tijden geweest voor het gezin.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore