Entertainment

Disney onthult laatste trailer in Skywalker-saga

22 oktober 2019 06:24 Aangepast: 22 oktober 2019 08:16
Beeld © The Walt Disney Company Benelux

Fans van Star Wars kregen maandagnacht dan eindelijk de laatste trailer te zien van The Rise Of Skywalker. Disney bracht het ruim twee minuten durende voorproefje uit tijdens een uitzending van het American Football, en gaf de trailer niet veel later ook online vrij.

Veel van de trailer draait om de mysterieuze band tussen de personages van Daisy Ridley en Adam Driver, Rey en Kylo Ren. Net als in eerdere trailers duikt ook Carrie Fisher op als generaal Leia Organa. De eind 2016 overleden actrice maakte de opnames van het nieuwe epos niet meer mee, maar regisseur J.J. Abrams wist met eerder opgenomen beelden haar personage toch terug te laten komen in de nieuwe film. De trailer kwam maandag uit op wat de 63e verjaardag van Fisher was geweest.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Dochter Carrie Fishers viert het leven namens haar moeder

The Rise Of Skywalker is de laatste uit de zogenoemde Skywalker-saga. Die bestaat uit de negen Star Wars-films die sinds 1977 zijn uitgekomen en draaien om het verhaal van Luke Skywalker. Disney heeft volop plannen voor nieuwe films die zich binnen het Star Wars-universum afspelen, de eerste daarvan staat gepland voor 2022. Fans hoeven het tot die tijd niet zonder hun favoriete space opera te doen: streamingservice Disney+ komt komende maand met een live-action Star Wars-serie, The Mandalorian.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Hairstylist van Star Wars en Basic Instinct overleden

RTL Boulevard sprak de cast van de films over het succes.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore