Entertainment

Albert krijgt de tijd om na te denken over nieuw tv-programma

21 oktober 2019 18:52 Aangepast: 21 oktober 2019 19:14
Beeld © ANP

Albert Verlinde (58) krijgt de ruimte om na de te denken over een nieuwe televisieprogramma. Na zijn eerste programma bij Talpa, 6 Inside, is nog niet bekend wat Albert gaat doen op de kijkbuis.

"Ik krijg heel mooi de tijd van Talpa om erover na te denken"

Wel kijkt de presentator samen met zijn werkgever naar de volgende stap. "We zijn oprecht aan het praten, maar er is verder niks over te zeggen dan dat er gesprekken zijn", aldus Albert. "Ik krijg heel mooi de tijd van Talpa om erover na te denken. Dat is echt fijn. Over twee weken staat er weer een gesprek gepland."

De algemeen directeur van Stage Entertainment Nederland hoeft zich dankzij de producties Anastasia, Lazarus en vanaf volgend jaar TINA - De Tina Turner musical in ieder geval niet te vervelen. "Het gaat goed, maar het is wel heel druk. Natuurlijk is het zwaar, maar ons team is een geoliede machine en we doen het allemaal samen."

Miniatuurvoorbeeld
lees meer:

Albert Verlinde wil Broadway naar Scheveningen brengen

Op de musical over zangeres Tina Turner, die in februari in première gaat in het Beatrix Theater in Utrecht, is Albert erg trots. Vooral het verhaal spreekt hem aan. "Het is een vrouw is die zo veel achterstanden in haar leven had. En om dan niet verzuurd te raken, of niet aan verschrikkelijke middelen te gaan maar dan de kracht in jezelf te vinden en uiteindelijk Tina Turner te worden. Dat is een inspiratie en een prachtige boodschap: iedereen kan zichzelf worden."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore