Entertainment

Dit zijn de eerste beelden van Het Perfecte Plaatje

21 oktober 2019 16:19
Beeld © William Rutten

Na Humberto Tan (53), Estelle Cruijf (41) en Patty Brard (64) wordt er binnenkort weer gezocht naar de beste fotograaf in het programma Het Perfecte Plaatje. Ook dit jaar zullen acht BN’ers de camera oppakken en strijden om de eeuwige roem en een fotoreportage in National Geographic Magazine. Jurylid William Rutten (49) deelde vandaag al de eerste beelden.

In alweer het vierde seizoen van het populaire programma zullen Daphne Deckers (50), Kees Tol (37), Helga van Leur (49), Steven Brunswijk (35), Froukje de Both (47), Di-rect drummer Jamie Westland (35), Christina Curry (29) en Johnny Kraaijkamp jr. (64) strijden om de felbegeerde titel. Ook dit jaar zal wordt het programma gepresenteerd door Tijl Beckand (45) en zitten William Rutten en Cynthia Boll (46) in de vakjury. Zij zullen ook dit jaar worden bijgestaan door verschillende gastjuryleden. De eerste beelden zijn alvast om te smullen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Patty Brard wint Het Perfecte Plaatje

Ook dit jaar zijn er verschillende bijzondere opdrachten die de deelnemers moeten vastleggen. Zo leggen ze het publiek van de Toppers vast, gaan ze mee met de troepen van de Koninklijke Marechaussee en zullen ze ook dit jaar worden uitgedaagd bij de terugkerende naaktshoot.

Het Perfecte Plaatje is vanaf woensdag 30 oktober te zien om 20:30 uur op RTL 4.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jim Bakkum en Patty Brard in finale Het perfecte plaatje

Vorig jaar was Marlijn Weerdenburg een van de deelnemers van Het Perfecte Plaatje. Zij vertelde in RTL Boulevard over alle stress tijdens de opnames. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore