Entertainment

Kijkers raken niet uitgesproken over ‘enge’ Simon Cowell

21 oktober 2019 11:18
Beeld © ITV/X Factor: Celebrity 19-10-2019

Kijkers van de Britse X-Factor reageren geschokt op het uiterlijk van jurylid Simon Cowell (60). Hij droeg in de meest recente aflevering een korte broek waardoor zijn benen goed zichtbaar waren, en die zijn volgens de kijkers veel te dun. Ze vinden hem zelfs te eng om naar te kijken.

“Simon Cowell heeft zijn Halloween masker al op"

Het veranderende uiterlijk van Simon is al langer onderwerp van gesprek. Het jurylid heeft zijn leven totaal omgegooid nadat hij in 2017 van de trap viel. Er gingen zelfs geruchten dat hij een maagband had gekregen, maar dit ontkent hij zelf nog altijd. “Als dat zo zou zijn geweest, zou ik het wel toegeven. Het dieet dat ik volg, gaat alleen maar over wat je in je lichaam stopt”, verklaarde hij eerder.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Simon Cowell maakt ijskoude talentenjacht op Antartica

Toch reageerden fans geschokt toen ze de benen van de muziekmagnaat zagen in de talentenjacht. Volgens kijkers gaat hij veel te ver met het dieet. “Simon Cowell heeft zijn Halloween masker al op. Ik zou mijn geld terugvragen, Simon!”, klinkt een van de reacties. “Ligt het aan mij of ziet Simon er tegenwoordig f*cking angstaanjagend uit?”.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Is Simon Cowell de nieuwste Love Island UK-deelnemer?

Niet alleen zijn gewichtsverlies is het gesprek van de dag, ook zijn gebit doet de kijkers verbazen. Sinds kort heeft Simon namelijk wel erg onnatuurlijke witte tanden, waar de kijker maar niet over uit gepraat raken.

Simon Cowell is vaker het gesprek van de dag. Zijn felle uitspraken in talentenshows als X-Factor en America’s Got Talent gaan regelmatig het internet over. Glennis Grace leerde het jurylid kennen en vertelde erover in RTL Boulevard.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore