Entertainment

Baby nummer vijf voor Kim en Kanye?

21 oktober 2019 05:10 Aangepast: 21 oktober 2019 08:31
Beeld © ANP

De jongste zoon van Kim Kardashian (39) en Kanye West (42) kreeg bij zijn geboorte afgelopen mei de naam Psalm, maar dat was bijna anders geweest. In de aflevering van realityshow Keeping Up With The Kardashians die zondagavond in de VS werd uitgezonden, onthult Kim dat de kleine eigenlijk naar zijn vader vernoemd zou worden.

"Ik heb echt het idee dat vier het perfecte aantal is voor mij"

"Zijn naam zou Ye worden, maar Kanye vond dat uiteindelijk toch niets, want Ye betekent niets", aldus Kim. "We hebben elke naam in de bijbel opgezocht die met Ye begon, en de enige was Yehezkel." Het was uiteindelijk Kims jongere halfzusje Kylie die de knoop doorhakte, vooral vanwege de naam van de andere zoon van Kim en Kanye. "Zij belde op het laatste moment en zei: Nee, Psalm en Saint klinken het beste samen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kim Kardashian laat zichzelf en kinderen dopen in Armenië

Naast Saint van drie en Psalm hebben de cosmetica-ondernemer en de muzikant ook nog twee dochters, de zesjarige North en Chicago van een. Daar zal het volgens Kim bij blijven. "Ik voel me compleet. Ik heb echt het idee dat vier het perfecte aantal is voor mij."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Cute: Kim Kardashian nog helemaal in de wolken met Kanye West

In de aflevering werd ook bekend dat Kim en Kanye na de geboorte van Psalm hun huwelijksgeloftes opnieuw hebben afgelegd. De camera's draaiden niet tijdens de ceremonie, waarbij de hele familie Kardashian/Jenner aanwezig was.

Kim en Kanye hebben het er maar druk mee:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore