Ga naar de inhoud
Entertainment

Oeh la la! Gaby Blaaser komt met een eigen kalender

Beeld © Instagram: @gaby.blaaser

Instagram sensatie Gaby Blaaser (33) houdt haar pikante kiekjes niet alleen meer voor Instagram en maakt haar ze voor iedereen beschikbaar. In de talkshow Beau onthult ze namelijk dat er een heuse kalender in de maak is. Ook legt ze uit hoe ze ietwat pikante kiekjes nou eigenlijk maakt.

Gaby is te gast bij Beau van Erven Dorens, en dat is een langgekoesterde wens voor de presentator. Gaby legt uit hoe de bijzondere foto’s nou eigenlijk tot stand komen: “Het begon eigenlijk als grapje en dat werkte eigenlijk heel goed”, vertelt Gaby doelend op haar likes en volgersaantallen die door het dak gingen. “ik vind dit de leukste versie van mezelf. Precies tien jaar geleden stond in de FHM en toen was er nog geen Instagram en hoor je er heel weinig mensen over. Maar toen begon het al, toen vond ik dit al superleuk.”

Gaby
Lees ook:
Gaby Blaaser: 'Die foto's kosten heel wat moeite om te maken'

“Ik trommel altijd mijn vriendinnen op. Dan zeg ik ‘Leuk dat je langskomt, maar ik moet even een foto maken’. En dan zeggen ze al ‘oh god, heb je al wel je outfit klaar?’”, aldus Gaby. “Het gaat tegenwoordig redelijk snel. Het begon met twintig foto’s en nu is het zomaar klaar.” 

Hoewel Gaby het ontzettend leuk vindt om te doen, vinden haar ouders het toch wel spannend. “Mijn moeder vindt het een beetje spannend altijd. Ze kijkt sommige programma’s ook niet meer. (…) Mijn vader denkt er wel anders over.” Haar vader legt uit dat hij het top vindt wat Gaby allemaal doet. “Het maakt mij allemaal niet uit, ik vind het allemaal leuk. Het moet niet te ordinair worden.”

Gaby
Lees ook:
Gaby Blaaser laat alle kritiek van zich afglijden: 'Ik lach erom'

Het Instagram model geeft Beau zelfs een lesje om de perfecte foto te maken en deelt haar geheim. “Ik kijk altijd een beetje verbaasd, alsof ik betrapt ben.” Gaby Blaaser lijkt Instagram te zijn ontgroeid en gaat nu over tot een heuse ‘Gaby Blaaser-kalender’. “Nu worden de foto’s door vriendinnen geschoten en is het vooral fun. De kalender wordt wel echt professioneel geschoten.”

Gaby komt regelmatig ter sprake in de Social Corner van Luuk in RTL Boulevard. Onlangs had zij wel een hele speciale verrassing voor de presentator.

Gaby Blaaser heeft een speciale boodschap voor Luuk Ikink

00:52