Entertainment

Temptation-Channah onthult naam van zoontje

18 oktober 2019 19:15 Aangepast: 18 oktober 2019 19:16
Beeld © Videoland/RTL

Temptation Island VIPS-deelnemers Channah en Quentin zijn onlangs ouders geworden van een zoon, maar de naam van het jochie bleef nog onbekend. Tot nu toe! Want de trotse moeder heeft eindelijk laten weten hoe haar zoontje heet.

“Hij is de liefste kleine man op deze aarde"

Op haar Instagram deelt de reality-ster een schattige foto van het jochie en schrijft daarbij: “Hallo wereld, eindelijk kunnen we je eindelijk kennis laten maken met onze trots; Tiger Travis Amado Matthew.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation-Quentin openhartig over baby met Channah

Channah is dolgelukkig met haar zoontje en vervolgt: “Hij is de liefste kleine man op deze aarde en we zijn zo gelukkig om zijn ouders te zijn. Tiger we houden van je, welkom in onze wereld.”

Ook kersverse papa Quentin deelt enkele schattige kiekjes van kleine Tiger. De twee laten er geen gras overgroeien en hebben al gelijk een Instagram account voor hem aangemaakt, en met succes! Want op dit moment volgen al meer dan 50.000 fans het account.

Het was een onstuimige weg naar de bevalling. Quentin en Channah gingen hun Temptation-avontuur aan met de kennis dat er een kleine aan zat te komen. Het ging mis op het eiland en de twee zetten een punt achter hun relatie. De krullenbol deed haar emotionele verhaal in Temptation Gossip. Bekijk hieronder de video. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation-Channah openhartig over eerste dagen als moeder

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore