Entertainment

Ex-vriend Teen Mom-Jenelle Evans opgepakt

18 oktober 2019 17:11 Aangepast: 18 oktober 2019 19:10
Beeld © Getty Images

Een dag geen Teen Mom-gerelateerd nieuws is een dag niet geleefd, moeten de sterren van het MTV-programma denken. Praktisch dagelijks komt er wel wat naar buiten betreffende één van de reality-dames of -heren. Dit keer gaat het om de ex-vriend van Jenelle Evans (27).

Nathan Griffith (32) is de vader van Kaiser (5), zijn zoontje met Jenelle. De Teen Mom-man haalt zich net als zijn ex-vriendin vaker  problemen op de hals en dit keer gaat het om een arrestatie. De reality-man zat namelijk dronken achter het stuur donderdagavond en werd opgepakt door de politie van North Carolina, meldt TMZ. Het gaat om een zogenoemde DWI, wat anders is dan de bekende term DUI. In het geval van een DWI wordt niet duidelijk gemaakt of het om onder invloed zijn van drank en/of drugs. De tijd zal het leren. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Man Teen Mom-Jenelle bekent nu wel doodschieten hond

Een supermarkttripje deed Nathan de das om. Toen hij klaar was met boodschappen doen werd de Teen Mom-ster in de boeien geslagen. De 32-jarige had geen zin in een gevangenisverblijf en besloot tienduizend dollar te lappen om op vrije voeten te komen. Later deze maand wordt hij in de rechtbank verwacht. Dit is niet de eerste keer dit jaar dat hij daar verschijnt. Onlangs nog was hij er regelmatig, omdat hij de voogdij wilde over zoontje Kaiser nadat ex-vriendin Jenelle's echtgenoot de familiehond had gedood. Het houdt niet op. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Teen Mom-Jenelle schittert tijdens modeshow in New York

Het hele drama van Jenelle, haar kinderen en de dood van haar puppy kun je hieronder terugkijken. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore