Entertainment

Expeditie-Kalvijn: 'Ik kreeg kippenvel van verslaan Mariana'

21 oktober 2019 10:46 Aangepast: 21 oktober 2019 11:56
Beeld © RTL Boulevard/Videoland

De strijd is officieel losgebarsten in Expeditie Robinson. Met de samensmelting op de loer, het afscheid van Duivelseiland-kandidaten én een moordend spel voor de laatste plekken in het kamp was het een behoorlijk slagveld. Zo ook voor Kalvijn (23) die keihard zijn pijlen richtte op vertrouwenspersoon Mariana Verkerk (59). Let op: spoilers!

“Ik vind het helemaal te gek”

Een pijnlijk moment voor zowel Kalvijn als Mariana afgelopen aflevering van Expeditie Robinson. Samen met een aantal andere deelnemers waren ze nog niet zeker van hun plek in de samensmelting en in een laatste proef werd bepaald wie er naar Duivelseiland zou vertrekken. Eva Koreman, Shary-An én Mariana hadden hun stenen geworpen op Kalvijns bordje en daarom besloot de YouTuber zich aan te sluiten bij Akwasi. Samen wisten ze de modellencoach het eiland af te krijgen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Finale Expeditie Robinson te zien in de bios

“Ik vind het helemaal te gek”, aldus Kalvijn over zijn intense actie richting Mariana. “Ik kan het me gewoon nog zo goed herinneren. Het is één van de meest bizarre momenten uit mijn leven. Door de keuzes die gemaakt zijn en dat je dan en echt die euforie. En dat je dan boven op zo’n berg staat. Ik krijg gewoon weer kippenvel als ik het weer zie.” Het moge duidelijk zijn dat Kalvijn behoorlijk tevreden was met hoe hij zijn tegenstanders te slim af was. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Akwasi schreef stiekem brieven tijdens Expeditie Robinson

Mariana is zelf ook redelijk geniepig te werk gegaan tot nu toe in het seizoen en deed een boekje open over haar acties in Robinson Confessions

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore