Entertainment

Justin Bieber zegt nog maatjes te zijn met Taylor Swift

18 oktober 2019 14:57 Aangepast: 18 oktober 2019 15:17
Beeld © Getty Images

Er is totaal geen mot tussen Justin Bieber (25) en Taylor Swift (29). Tenminste, als we de What Do You Mean?-zanger moeten geloven. "We hebben nooit problemen met elkaar gehad", vertelt de pasgetrouwde Canadees aan de paparazzi.

"Andermans drama is niet mijn drama"

"Andermans drama is niet mijn drama", meent Justin. Hiermee lijkt de zanger te refereren aan het drama tussen zijn manager Scooter Braun en Taylor. Volgens de zangeres kocht hij haar hele muziekportefeuille op zonder dat ze daarvan afwist. Taylor gaf aan dat ze "verdrietig" en "ongelooflijk boos" was dat ze niet zelf eigenaar kon worden van haar zelfgeschreven nummers. Bovendien beschuldigde ze Scooter van jarenlang treiteren. Maar Justin koos de kant van zijn manager. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Voorlopig even geen bier meer voor Justin Bieber

"Scooter heeft altijd aan jouw kant gestaan sinds de dag dat jij zo lief was om mij in jouw voorprogramma te zetten", aldus Justin destijds. "Sindsdien hebben we elkaar weinig gesproken en onze verschillen dus niet kunnen uitpraten. Dus dat jij dit zomaar op social media plaatst en mensen oproept om Scooter te pesten, is gewoon oneerlijk." De zanger gaat uitgebreid verder in zijn betoog om niet zijn manager te plagen, maar besluit een maand geleden wel Taylor belachelijk te maken met een filmpje. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Binnenkijken: Justin Bieber zet zijn mansion te koop op Insta

Taylor was te gast bij The Tonight Show, waar een filmpje van haar werd getoond vlak na een oogoperatie. Het hilarische filmpje ging het hele internet rond en ook Justin zag de lol er wel van in. In zijn eigen video deed hij de Love Story-zangeres na, wat niet helemaal goed overkwam op de fans van Taylor. Maar het is helemaal koek en ei tussen Justin en Taylor op dit moment volgens de Sorry-zanger. Het is afwachten hoe lang de wapenstilstand deze keer duurt. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore