Entertainment

Ex-vrouw Channing Tatum eerlijk over stormachtig huwelijk

18 oktober 2019 14:03
Beeld © Getty Images

Jenna Dewan (38) is de ex-vrouw van Channing Tatum (39). Het Hollywood-koppel besloot uit elkaar te gaan na een huwelijk van negen jaar en een kindje samen. En hoewel ze vriendschappelijk afscheid namen van hun relatie, was het een enorm heftige periode, vertelt de actrice in haar nieuwe boek.

"De pijn overviel me als een lawine"

Jenna vertelt openhartig over haar breuk met Channing in haar nieuwe boek Gracefully You: Finding Beauty and Balance in the Everyday. Dit is de eerste keer dat de actrice zo openlijk uitlegt waar het misging tussen de twee. "Een scheiding stond nooit op de planning, maar helaas: hier ben ik. Ik leer en groei erdoorheen", aldus de brunette. "In het begin koos ik voor de standaard 'oplossingen.' Ik dronk heel veel wijn met vrienden. Ik had veel diepe, pijnlijke, momenten en huilde veel." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Channing Tatum en ex-vrouw willen weer officieel single worden'

Het geliefde stel brak met elkaar de nacht voordat Jenna een nieuw programma zou opnemen. De enorme media-aandacht kwam haar dan ook niet ten goede. "Ik was compleet in shock. De ene week ging het wel goed en de volgende werd ik weer overvallen door emoties", aldus de actrice. "De pijn overviel me als een lawine. Ik was compleet ontdaan door angst en verdriet. Ik had veel momenten nodig om het te verwerken (...) Wat en wie kon ik nog vertrouwen?" 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Channing Tatum was al op de hoogte van zwangerschap ex'

Ook vertelt Jenna over hoe ze erachter kwam dat Channing een relatie had met zangeres Jessie J. "Daar zat ik dan, in een vliegtuig in mijn eentje. Ik kwam erachter met de rest van de wereld. Het kwam uit het niets. Het was heel lastig om daar netjes mee om te gaan." Inmiddels heeft de actrice zelf ook een relatie. "Toen ik er klaar voor was, begon ik ook een geweldig persoon te daten." Bovendien is Jenna zwanger van haar eerste kindje met vriend Steve. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore