Entertainment

Heftig: Temptation-Laura deelt foto's van mishandeling

18 oktober 2019 13:25 Aangepast: 18 oktober 2019 13:40
Roger en Laura Beeld © RTL

Tijdens haar deelname aan Temptation Island kreeg Laura Moenaert enorm veel kritiek over zich heen. Zo zou ze veel te saai zijn en vaak moe overkomen. Het leverde heftige reacties op en Laura vertelde zelfs dat ze in elkaar was geslagen door fans van het programma. Ze toont nu de beelden van haar mishandeling.

"Ik durf al wat meer alleen buiten te wandelen"

"Wow! Vandaag is het exact vier maanden geleden dat ik op straat werd toegetakeld", aldus Laura. "De reden was omdat ik Temptation Island dit jaar zou hebben verpest. De afgelopen vier maanden ben ik verzorgd en gisteren was mijn laatste doktersbezoek. Ik heb een zware periode achter de rug. Naast dit voorval zijn er heel veel mensen die commentaar op mij, maar ook op Roger hadden."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation-Quentin openhartig over baby met Channah

Het commentaar vond ze nog niet eens zo erg, vertelt ze. "Ik kon er wel goed mee omgaan", legt Laura uit. "Maar wat ik echt vreselijk vond, is dat mensen zo slecht spraken over Roger. Ik heb zo veel aan Roger gehad. Zonder hem zou ik er veel erger aan toe zijn. Zonder zijn bescherming zou ik mij vaak niet veilig hebben gevoeld op straat. Hij is  de reden waarom ik nog steeds gezond kan rondwandelen, mentaal en fysiek."

Laura legt uit dat de mishandeling plaatsvond toen het uit was met Roger. "Maar ondanks dat heeft Roger mij altijd beschermd op straat, mij op cruciale momenten geholpen en daarvoor ben ik hem eeuwig dankbaar!", aldus de blondine. "Ik vond het dan ook heel hard om te horen hoe sommige Temptation-kijkers over Roger spraken omwille van de laatste aflevering. Het is zo onterecht en ik voel me ook schuldig. Ik vind het ook heel jammer hoe de makers de aflevering hebben geknipt en geplakt."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation-Mezdi blikt terug op heftig ongeluk

Inmiddels gaat het een stuk beter met de Temptation-ster. "Ik voel me al stukken beter. Ik voel me ook al stukken sterker met dank aan mijn doktersbezoeken. Ik heb leuke vooruitzichten en ik durf al wat meer alleen buiten te wandelen", vertelt Laura openhartig. "Ik wil jullie bedanken voor jullie medeleven (...) And last but not least zou ik Roger nog eens willen bedanken voor zijn steun. Zonder jouw hulp had ik het echt niet gered. Je bent een topper!"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Temptation Island-Joshua heeft eerste acteerklus te pakken

Laura deed al eerder haar verhaal over de mishandeling en alles wat bij haar avontuur kwam kijken in Temptation Gossip. Bekijk haar aflevering hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore