Entertainment

Hanny Veerkamp weer thuis na ziekenhuisopname

18 oktober 2019 10:45 Aangepast: 18 oktober 2019 14:59
Beeld © ANP

Goed nieuws voor Hanny Veerkamp (72)! De realityster is weer op de been en mocht het ziekenhuis verlaten, meldt ze aan Shownieuws.

"Dit kon ook het einde zijn, hè. Je weet het niet"

Ton Veerkamp (71), de man van de Man Bijt Hond-ster, gaf gisteren op Facebook aan dat Hanny per ambulance naar het ziekenhuis was gebracht. Het zorgde voor paniek onder hun fans, maar inmiddels gaat het een stuk beter met Hanny. Toch was het wel even schrikken. "Ik kreeg het zo benauwd, dat ging niet", legt ze uit aan Shownieuws. "Toen kwam de ambulance en die hebben me weggebracht. Dit kon ook het einde zijn, hè. Je weet het niet. Eén arm kon ik niet meer bewegen." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Heftig: Hanny Veerkamp opgenomen in het ziekenhuis

Ook voor Hanny's man Ton was het flink schrikken. "Toen ze zo lang wegbleef, dacht ik al: 'Er is weer wat mis'", legt hij uit. "Dat weet ik ondertussen wel." Het was een heftige bedoening voor Hanny. "Ik kreeg gelijk zuurstof en dingen om mijn nek. En als ik recht zat, ging het wel", legt ze uit. "Nu is alles uitgewerkt en nu gaat het weer." Het is het zoveelste schrikmoment voor het stel. Afgelopen zomer werd er namelijk ook al huidkanker geconstateerd bij Hanny, die al eerder getroffen werd door een TIA én een zware longontsteking. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore