Entertainment

De gestolen laptoptas van Giel Beelen is terecht

18 oktober 2019 09:19 Aangepast: 18 oktober 2019 10:05
ANP

De dag begon goed voor Giel Beelen (42). De Radio Veronica-dj kwam er woensdagnacht in Amsterdam achter dat zijn laptoptas uit zijn auto was gestolen, maar op vrijdagochtend deelde hij op Twitter een filmpje met het blijde nieuws dat hij zijn spullen grotendeels weer terug had.

"De shit is wel nog steeds geript, maar ik heb gewoon heel veel terug"

"Dit verzin je niet, ik heb mijn gestolen laptoptas terug", jubelt Giel in het bijschrift van de video waarin hij trots zijn tas laat zien. Twee mannen, Tim en Ramon, die op dat moment aan het dreggen waren vonden de tas vrijdagochtend terug in een nabijgelegen afvalcontainer. "De laptop is eruit, de camera is eruit, dus ik ben eigenlijk nog wel gewoon m'n kaartje kwijt, maar ik heb wel weer m'n spullen en m'n tas", zegt een dolblije Giel. "De shit is wel nog steeds geript, maar ik heb gewoon heel veel terug. Kabeltjes, kaartjes en persoonlijke shit waar echt niemand wat aan heeft. Maar ik dus wel!"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Giel Beelen bestolen tijdens Amsterdam Dance Event

Giel riep donderdag mensen op hem te helpen zoeken naar zijn gestolen laptoptas. Op het geheugenkaartje in zijn camera stonden namelijk videobeelden van het Amsterdam Dance Event die hij bij zijn podcast op YouTube wilde zetten.

RTL Boulevard sprak de radio-dj eerder over zijn dieet en sixpack. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore