Entertainment

Verrassing: alweer een Teen Mom-baby op komst

17 oktober 2019 16:05
Beeld © Instagram @cheynotshy

Het huis wordt een stukje voller voor een van de Teen Mom-sterren. De realitymensen kwamen al om in de poepluiers en het speelgoed, maar voor eentje wordt het nog drukker. Er is namelijk nog een MTV-baby op komst voor Cory Wharton en zijn vriendin Taylor Selfridge.

"Het was zeker een verrassing"

Gezinsuitbreiding is niets nieuws voor de Teen Mom-sterren. Deze keer is het de beurt aan Cory. Zijn vriendin Taylor is namelijk in verwachting van hun eerste kindje samen, melden ze aan Us Weekly. "Het was zeker een verrassing", aldus Cory, de ex-vriend van MTV-dame Cheyenne Floyd. "Eerst dacht ik een jongen, maar nu zegt iedereen een meisje. Dus denk ik ook een meisje", aldus aanstaande mama Taylor, die zelf ooit meedeed aan het MTV-programma Are You The One?

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Teen Mom-Farrah: 'Mannen moeten 5k betalen voor date met mij'

Cory en Cheyenne deden oorspronkelijk mee aan 16 & Pregnant en werden later toegevoegd aan de hernieuwde cast van Teen Mom OG. De twee delen de voogdij over hun tweejarige dochtertje Ryder. In de show was te zien hoe Cheyenne nog altijd gevoelens had voor haar ex, maar inmiddels is ze dolgelukkig voor hem en zijn nieuwe vriendin. "Toen ik haar vertelde dat Ryder een grote zus wordt, kreeg ik allemaal vragen: 'Ben je oké?', 'Hoe gaat het nu met Taylor?', 'Heeft ze een dokter nodig?' Ze steunt me echt vanaf dag één", aldus Cory. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dochtertje Teen Mom-Farrah zit in therapie

Hoewel dit leuk babynieuws is, is dat niet altijd het geval voor de Teen Mom-dames. Meestal is het een al drama bij de realitysterren, zo ook voor Jenelle. De brunette kwam in opspraak, nadat ze aangaf dat haar echtgenoot de familiehond had vermoord. Bekijk hieronder hoe zij de voogdij over haar kinderen verloor en overwoog te scheiden van haar man. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore