Entertainment

Teen Mom-Farrah: 'Mannen moeten 5k betalen voor date met mij'

16 oktober 2019 16:32
Beeld © Getty Images

Een date met Farrah Abraham (28) is een behoorlijke aanslag op je portemonnee. De voormalige Teen Mom-ster eist namelijk een behoorlijke vergoeding voor een liefdevolle interactie met haar. Een afspraakje met de brunette kost je namelijk een schunnige vijfduizend piek.

"Mannen moeten bewijzen dat ze het waard zijn"

Daten met Farrah betekent cheque na cheque uitschrijven aan de voormalige Teen Mom-ster. De brunette ziet elke kans schoon om er een slaatje uit te slaan, zo ook uit haar liefdesleven. Na een reality-carrière leek het Farrah een goed idee om een sekstape op te nemen, maar nu pakt ze het íets anders aan. Voor een date moet ook betaald worden: vijfduizend piek. "Je moet je tijd omzetten in geld", aldus de realityster. "Je doet dat al met je online leven, dus waarom ook niet met de echte?"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dochtertje Teen Mom-Farrah zit in therapie

Farrah legde aan TooFab precies uit waarom ze die vijfduizend knaken meer dan waard is. "Mijn tijd kost geld", aldus de realityster. "Eerlijk gezegd ben ik niet echt aan het daten op dit moment. Ik ben heel erg gefocust op mijn werk en alles wat er speelt in mijn leven. Dus ja, als je me daarvan wil afleiden, moet je me betalen voor mijn tijd. Andere vrouwen die niet betaald krijgen voor hun tijd en dat gewoon weggeven... Ik zie daar niets positiefs uitkomen voor hen." 

Maar wat kun je verwachten van een date met de Teen Mom? Allereerst een achtergrondcheck en screening, maar ook een legioen aan bodyguards die Farrah begeleiden tijdens de date. Niet alleen dat, de brunette heeft ook advies voor single dames: niet zelf betalen voor je eten. "Dat is de gevarenzone en vrouwen zouden absoluut nooit moeten betalen voor hun gerechten tijdens dates." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Fans zijn woest: Teen Mom-Farrah maakt pijnlijke fout in video

"Voor vrouwen zouden de deuren geopend moeten worden", aldus de behoorlijk conservatieve Farrah. "Mannen moeten bewijzen dat ze het waard zijn. Waarom doen mannen niet de mannelijke taken die ze horen te doen? Als je een vrouw niet kunt inspireren, haar ophemelen en haar niet kan helpen om haar leven geweldig te maken, dan kan ik het beter helemaal alleen doen." Het bleef niet bij die bizarre uitspraken: Farrah geeft toe zich "gezegend" te voelen met haar lesbische fans, maar dat ze niet met een vrouw zou daten, omdat dat haar tienjarige dochter Sophia zou "verwarren." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Teen Mom-Farrah begaat gigablunder tijdens filmpremière

Farrah is niet de enige Teen Mom-ster die zich problemen op de hals haalt met haar uitspraken. Ook Jenelle weet er een potje van te maken. De realityster kwam onder vuur te liggen nadat ze beweerde dat haar echtgenoot haar puppy had gedood in hun achtertuin. Hierdoor verloor ze de voogdij over haar kinderen, maar later gaf ze toe dat het een publiciteitsstunt was. Bekijk hieronder hoe het verhaal zich uitspeelde. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore